ce sa o dam la vale atat? Suspensia de logan in general e o suspensie mult prea inalta, eu n am luat masina asta sa merg pe camp cu ea, probabil daca mergeti mai tare de 150 km/h pe autostrada o sa vedeti ca e o necesitate sa ai o masina lasata si nu e deloc de fita.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by FloNick View PostNici nu prea atinge 150km/h poate in cadere libera
glumesti nu? Trebuia sa fie ceva comic? Daca o luam asa orice masina e pericol dupa 150 la ora, dar asta nu inseamna ca nu prinde mai mult de atat un logan. Un 1.2 probabil nu prinde, habar n-am, n am mers niciodata cu unul.Last edited by ten; 9 April 2016, 21:16.laureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
Originally posted by ten View Postglumesti nu? Trebuia sa fie ceva comic? Daca o luam asa orice masina e pericol dupa 150 la ora, dar asta nu inseamna ca nu prinde mai mult de atat un logan. Un 1.2 probabil nu prinde, habar n-am, n am mers niciodata cu unul.
Sent from my SM-G901F using Tapatalk
Comment
-
Va rog sa imi dati un sfat cu privire la urmatoarele jante si cauciucuri.
Motivele pt care vreau cauciucuri all-season sunt multe si nu are rost sa incep discutia, doar ca nu cunosc marca lor. Sunt ok?
Am primit oferta de pret la aceste cauciucuri plus jante, toate noi si gata de pus pe masina la pret de 1680 si as vrea sa le cumpar, dar nu vreau sa regret mai tarziu.
Comment
Comment