Și la mine au dat cu teroson incolor, nu este negru ca din fabrica.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Daca vreau sa-mi pun pe al meu MCV II senzori de parcare SI camera pentru mers inapoi (le vreau pe ambele din motive personale) ce ma sfatuiti: sa le leg separat la becuri, una pe stanga si una pe dreapta? Ma gandesc sa nu "fortez" instalatia electrica daca le leg pe ambele la acelasi bec, cu toate ca din cate imi dau eu seama, becurile de mers inapoi sunt pe aceeasi siguranta.
Comment
-
Originally posted by dangun03 View PostDaca vreau sa-mi pun pe al meu MCV II senzori de parcare SI camera pentru mers inapoi (le vreau pe ambele din motive personale) ce ma sfatuiti: sa le leg separat la becuri, una pe stanga si una pe dreapta? Ma gandesc sa nu "fortez" instalatia electrica daca le leg pe ambele la acelasi bec, cu toate ca din cate imi dau eu seama, becurile de mers inapoi sunt pe aceeasi siguranta.
Evident ca e un singur circuit ... deci nu conteaza unde le legi ca tot aia e.
Totusi se impune o documentare tehnica in prealabil ... trebuie calculat cat si ce suporta circuitul pt mesr inapoi.
By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
Comment
-
Intrebare pentru posesorii de Sandero Stepway 2 si/sau SL10/Prestige.
Ce roti de rezerva ati primit? Eu, la Sandero Stepway achizitionat in octombrie 2015 am primit o rezerva cu janta de tabla obisnuita, anvelopa Barum 185/65/15 cu mentiunea max. 80km/ora. Sper sa nu am nevoie de ea (la Logan-ul avut anterior am folosit rezerva o singura data in 8 ani)
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostUnde scrie max 80km/h ???
88t inseamna :
88 = 560kg/roata max
t = max 190km/hAttached Files
Comment
-
Cele pe R16(Stepway, SL10, Prestige) și R15 GPL(1,2+GPL și TCe+GPL) NU au rezervă ci doar kit de pană, nu e noutate, din 2012 se știa(Stepway)
@prometheus: Pe abțibildul de pe janta roții de rezervăLast edited by t0rquemada; 19 May 2016, 12:33.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment