Intreb pt. ca am vazut intr-un film de prezentare pt. Sandero Stepway 2 ca rezerva avea janta la fel cu celelalte roti, cu 5 brate
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by liviunvl View PostIntrebare pentru posesorii de Sandero Stepway 2 si/sau SL10/Prestige.
Ce roti de rezerva ati primit? Eu, la Sandero Stepway achizitionat in octombrie 2015 am primit o rezerva cu janta de tabla obisnuita, anvelopa Barum 185/65/15 cu mentiunea max. 80km/ora. Sper sa nu am nevoie de ea (la Logan-ul avut anterior am folosit rezerva o singura data in 8 ani)
pe SL10 sunt 195/16 cu diametru aproape identic cu 185/15.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Roata de rezerva la mine e in 5 spite ( la fel ca rotile de pe masina ). Ori ti-au luat aia roata de rezerva ( fabrica/reprezentanta) ori asa se livreaza de acum. Oricum ar fi, e idioata treaba. Ai roti de 16, pui rezerva de 15... Eu as zice sa investighezi putin treaba
Comment
-
Am vorbit cu doi posesori de Stepway, unul din iunie 2014 si altul din septembrie 2015, si au aceeasi rezerva ca mine, janta de tabla normala si anvelopa Barum 185/65/15. S-ar parea ca dimensiunea e compatibila cu 205/55/16 dar, asa cum a spus unul din colegii de mai sus, in caz de pana pe fata se recomanda montarea rotii de rezerva pe spate si mutarea rotii din spate pe fata. E bine ca Dacia ne-a dat o roata de rezerva si nu un kit de pana
Comment
-
eu am SL10 si a venit cu kit de reparatie. Folosesc ca roata de rezerva una din rotile de iarna. S-a mai discutat, nu are rost sa tii o roata degeaba in portbagaj pentru o eventuala pana care cel mai probabil nu va fi niciodata. Cauciucul se uzeaza, nu o s-o mai folosesti niciodata roata aia de rezerva, cand o sa vrei sa le schimbi pe toate 4 sau doar 2 o sa te duci in magazin sa-ti iei 4 sau 2 perechi la fel. Deci chiar nu vad sensul rotii de rezerva din fabrica, au taiat costuri inteligent dpmdv ...
Comment
-
Originally posted by GuGu21 View Post...Deci chiar nu vad sensul rotii de rezerva din fabrica, au taiat costuri inteligent dpmdv ...sigpic
Comment
-
Comment