Romanul nu stie ce e ala manualul masinii, pune rezerva aia mai mica pe fata, da dupa masina cat tine (adica nu tine cont de limitarea la 80km/h) si apoi se duce la garantie si zice ca i s-a paradit cutia de viteze.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Și-a pus cineva problema că roțile de rezervă cu limitare la 80 au jante mai ușoare și alt cod față de roțile normale, evident nu.
Cât despre lungime, producătorul zice:
Value of the tachometric index X depending on tyres
185/65/R15 X=1895
195/55/R16 X=1891 (aluminium wheel rims)
195/55/R16 X=1903 (steel wheel rims)
205/55/R16 X=1928
205/45/R17 X=1879 X52 RS și X52 GT
205/40/R18 X=1895 X52 RSPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostAdica, daca nu am ABS pe masina, pot pune roti cu diametre diferite pe puntea pe care am tractiune?
Originally posted by MihaiiahiM View PostDe ce nu au scos roata de rezerva si de la modelul Laureate? De acolo nu se puteau taia costuri? In ceea ce priveste modelul Laureate se pare ca nu am mai fost inteligenti! De ce?Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Pe mine nici nu ma intereseaza kitul de reparatii, am luat 4 jante noi de la reprezentanta la fel ca cele cu care a venit masina echipata din fabrica, am pus pe toate 4 anvelopele de iarna, si una din ele sta tot timpul in portbagaj ca rezerva...
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View Posti-a pus cineva problema c roile de rezerv cu limitare la 80 au jante mai uoare i alt cod fa de roile normale, evident nu.
Cât despre lungime, productorul zice:
Value of the tachometric index X depending on tyres
185/65/R15 X=1895
195/55/R16 X=1891 (aluminium wheel rims)
195/55/R16 X=1903 (steel wheel rims)
205/55/R16 X=1928
205/45/R17 X=1879 X52 RS i X52 GT
205/40/R18 X=1895 X52 RS
Mare atentie, intrucat Loganurile se sparg in draci, iar de furat nu se fura decat rotile de rezerva (am patit-o si eu la o saptamana dupa ce am cumparat masina). Scursurile care pun ghearele pe ele sterg marcajele de limitare de viteza, le vopsesc si le vand in targuri auto drept "jante originale".
Rezultatul poate fi tragic: echipezi masina cu asa ceva, o incarci, pleci la drum si iei o groapa sau o denivelare la 120 - 130 km/h... ghiciti ce se poate intampla...
Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind TapatalkLast edited by calinrusu; 20 May 2016, 16:52.
Comment
-
Originally posted by calinrusu View PostEste exact ce am spus si eu intr-o postare anterioara. E vorba de janta mai usoara, dintr-un material mult mai putin rezistent decat cel al jantelor care fac parte din echiparea masinii.
Mare atentie, intrucat Loganurile se sparg in draci, iar de furat nu se fura decat rotile de rezerva (am patit-o si eu la o saptamana dupa ce am cumparat masina). Scursurile care pun ghearele pe ele sterg marcajele de limitare de viteza, le vopsesc si le vand in targuri auto drept "jante originale".
Rezultatul poate fi tragic: echipezi masina cu asa ceva, o incarci, pleci la drum si iei o groapa sau o denivelare la 120 - 130 km/h... ghiciti ce se poate intampla...
Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk
Sa ars becul de faza scurta pe partea soferului, am cumparat osram night braker h4- multumesc razvan pt sfat- si le voi schimba ambele becuri, am inteles ca aceste becuri noi sunt mult peste cele oem, si am inteles ca schimbarea becului se face precum la loganul 1 , este vreo diferenta fata de loganul anterior? Intreb deoarece la loganul anterior reusisem sa schimb tot un bec de faza scurta acum cativa ani, dar nu m am uitat inca la cum se schimba la lg 2
Si intelesesem ca schimbarea becului pe partea soferului este mai dificila decat in dreaptaLast edited by panselin4; 20 May 2016, 22:17.
Comment
-
Originally posted by panselin4 View PostSi intelesesem ca schimbarea becului pe partea soferului este mai dificila decat in dreapta
Comment
-
Originally posted by panselin4 View Post
Sa ars becul de faza scurta pe partea soferului, am cumparat osram night braker h4- multumesc razvan pt sfat cProwd of my new wheels!
Comment
Comment