Depinde ce pretentii ai de la masina si in ce scop o folosesti. Depinde si de ce buget dispui. Pe mine nu ma avantajeaza diesel dar cred ca tie ti-ar fi mai util la 100km/zi naveta. Asta despre motorizare, in rest depinde ce nivel de confort vrei. Motoarele pe benzina sunt mai convenabile daca mergi preponderent urban, cele diesel extraurban.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
A mea a facut un an...am strans vreo 5zgarieturi usoare,le-am scos cu pasta de dinti,masina este alba!Sincer nici acum nu mi-a trecut....Se spune ca in Bucuresti nu exista masini nezgariate!Important este unde parchezi masina distanta dintre masini.Gaseste locuri care sa nu permita parcarea altei masini langa tine.E greu sa gasesti astfel de locuri...
Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by bogdan_cj View PostLegat de tremuratul la relanti pentru 0.9...cand stati la semafor de exemplu nu simtiti masaj in scaun? Cateodata tremura toata masina si e cam enervant(asa face de cand am cumparat-o).
Comment
-
Benzina super plus, mega super plus etc...parerea mea-i ca-i frectie la picior de lemn. Iar ce se simte in plus...este doar placebo.
P.S O pretena se plangea ca masina nu mai tragea calumea de cand s-a spart toba (un Golv V)...si am urmarit cum conduce. De cand s-a spart toba...nu mai schimba la 3000 rpm...ci la 2500 rpm De fapt, masina trage bine...doar ca ea nu mai merge turat.
Comment
-
Originally posted by bogdan_cj View PostAm incercat si cu OMV MaxxMotion de 100, Efix 98...comportamentul e exact acelasi.
Comment
-
Nu are treaba cu aspectul. Arata bine...dar este femeie...evil in bellyfull forms Au nevoie de frumusete ca sa-si ademenasca victima
Revenind...pe vechea masina (1.4mpi ...si 1.6mpi condusa vo 9 luni)...sincer n-am simtit diferente (nici de zgomot nici de consum nici de sportivitate). In schimb...la 1.4mpi n-am schimbat filtrul de aer vo 45.000 km (am uitat)...si cand am schimbat...s-a simtit teribil de mult ca putere
Comment
-
Originally posted by bolovan View PostPai in ideea asta...vrei sa nu o mai iau pe nevasta cu mine cand merg cu masina? Doar ca sa se simta masina mai bine?
Comment
Comment