Cu răbdare se schimbă pe garanție.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
@ctropett - esti frate cu bobbyred si cu altii care au dci, multe drumuri o sa faci pt garantie, vezi ce au facut, rezolvat colegii, asta dupa ce te plictisesti.
@darksun - becurile nu au "cheie"? asa stiu ca este la H4, sa vrei sa le rotesti si nu se pupa, stau stramb. La T20 identic.Last edited by Oti; 15 July 2016, 20:18.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Am avut si eu problema cu vaporii de ulei la dci. Initial s-a facut etansare si tinuta sub observatie, un timp a fost ok, dar a reaparut si a fost schimbata conducta pe garantie acum cateva luni. Momentan este bine, nu a mai transpirat.Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
-
Uite și la mine. Și e a II-a conducta. Inginerii de la proiectare...oameni deștepți.
La E6 au rezolvat problema...celebrul colier.Last edited by MihaiiahiM; 15 July 2016, 21:58.sigpic
Comment
-
-
Am ajuns la 1200 KM si sunt bucuros ca nu mai da in "gat" in treapta 1-a. Acuma nu stiu daca m-am obisnuit eu sa schimb cum trebuie sau ca s-a mai relaxat masina.
Consum Bucuresti - litoral - Bucuresti, 7%, foarte bun la cat am tras de ea.
Dezamagit de stabilitatea pe autostrada la 130 - 140, zici ca decoleaza.
Comment
Comment