De la reprezentanta sau de la cei care vand piese auto pe forum
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Eu am pus doar pe fata, deflectoare de bara și roti. Probabil și la sandero ar fi utile și pe spate. Obturatoare de praf la portiere, nu se pun nici la dokker, în schimb vine echipata cu tubulatura aer spate pasager, carton insonorizant torpedou pasager fata, pasla capota motor și perete antifoc inclusiv la motorul 1.6.
Comment
-
Nu ca as fi expert in fizica dar acele plastice par mai mult sa scada coeficientul aerodinamic al masinii. Din cate stiu o masina trebuie sa aibe fundul cat mai plat, vezi F1 si oricum e greu de crezut ca doar cateva plastice ar influenta ceva semnificativ, altfel le puneau din fabrica doar nu era o asa mare cheltuiala pt Dacia.
Comment
-
Originally posted by alinn28 View PostNu ca as fi expert in fizica dar acele plastice par mai mult sa scada coeficientul aerodinamic al masinii. Din cate stiu o masina trebuie sa aibe fundul cat mai plat, vezi F1 si oricum e greu de crezut ca doar cateva plastice ar influenta ceva semnificativ, altfel le puneau din fabrica doar nu era o asa mare cheltuiala pt Dacia.
Comment
-
Ai în ordine din față în spate:
"bărbita" - paradoxal montată pe Acces 2014/2015
deflectoare în fata roților față doar pe Stepway și unele Laureate 2014/2015
deflectoare în fața rezervorului nu s-au montat
deflector pe partea inferioară a punții spate pe unele StepwayPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment