If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Se da usor jos cu alcool izopropilic ( sau orice alcool ). Si apoi, poti sa le colantezi din nou...dureaza 30 min, 30 lei si le faci in ce culoare vrei
eu zic sa dai folia aia jos... nu se ciobeste de la pietre nimic... si chiar daca se ciobeste putin, nu se vede si e normal sa se ciobeasca daca mergi cu ea, daca o luam asa si farurile se ciobesc si proiectoarele si lista poate continua...
Cand vad foliile alea bleu lasate acolo ma face sa ma gandesc daca nu cumva proprietarul isi tine si telecomenzile de acasa in pungile protectoare, asa, sa nu se strice. Hilar!
Si acum on topic, cum arata deflectorul in fata rezervorului, exista poze?
Chiar atat de low cost incat sa nu puna un plastic sub rezervor care sa inchida si bara spate? Aerodinamica yok.
Cand vad foliile alea bleu lasate acolo ma face sa ma gandesc daca nu cumva proprietarul isi tine si telecomenzile de acasa in pungile protectoare, asa, sa nu se strice. Hilar!
Exact la asta ma gandeam si eu dar na, sa nu stricam bucuria oamenilor! Eu am avut o satisfactie deosebita dand alea jos.
Dar am vazut un Stepway vopsit in albastrul ala fain si chiar dadeau mai bine protectiile alea!
Salutare,
Anul acesta in august se implinesc 3 ani de la achizitionarea masini.
La cumparare, garantia "standard", era de 3 ani la care, am primit "cadou", + 2 ani.
Si acum intrebarea: Garantia extinsa acopera aceleasi prestari de servicii ca si garantia de pana la 3 ani, sau e ceva gen CASCO cu diferite nivele de asigurare?
Adica exista excluderi dupa acesti 3 ani?
Poate ca ar trebui sa recitesc ce mi-au dat cei de la Dacia dar as aprecia un raspuns "din experienta"
Multumesc anticipat.
"Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
Stepway 2013 le are pe toate, mai putin, evident deflectorul de pietre de sub bara fata, le are in schimb pe cele mai mici din fata rotilor fata.
Ar fi fost eficient dpdv al consumului sa-i faca podeaua cat mai dreapta, rezistenta mare la inaintare bara spate fara un plastic sub ea cum au unele break de pe la alte marci. ex focus break.
Salutare,
Anul acesta in august se implinesc 3 ani de la achizitionarea masini.
La cumparare, garantia "standard", era de 3 ani la care, am primit "cadou", + 2 ani.
Si acum intrebarea: Garantia extinsa acopera aceleasi prestari de servicii ca si garantia de pana la 3 ani, sau e ceva gen CASCO cu diferite nivele de asigurare?
Adica exista excluderi dupa acesti 3 ani?
Poate ca ar trebui sa recitesc ce mi-au dat cei de la Dacia dar as aprecia un raspuns "din experienta"
Multumesc anticipat.
Nu are nimeni garantie extinsa ??
"Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment