If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@jonnie: tocmai am vb la un dealer din nordul capitalei si mi-au spus ca are sa mai bage vouchere rabla undeva prin sfarsitul lunii acesteia si inceputul lui septembrie. Tichetul a ajuns la astia sa coste 450 euro.
Loganul Prestige 1.5 dci 75 cp euro 6, se poate remapa cu mai multi caluti frumosi?
Se poate, pana undeva la 90-95 ( adica versiunea urmatoare ).
Dar nu mai bine iti iei un dCI 90 CP ( care o sa-l ai direct, nu remapat ) si apoi daca tot nu-ti ajung caii, il remapezi la 115 ( maxim si sa fie inca in parametrii ) ?
Asta e combinatia castigatoare din punctul meu de vedere...
Gandeste-te ca banii care ii vei da pe remapare ai fi putut sa-i dai pe versiunea "superioara" in privinta cailor putere.
Ca sfat - 75 CP, cand ai in masina 2-3 persoane ( ~ 75-80kg / persoana ) + bagaje aferente pentru o saptamana, e cam nasol prin depasiri / urcari. O sa tragi de ea, dar degeaba ( cuplu mic etc. ).
Cu 90, e la limita.
Cu 115, merge mai mult decat perfect ( chiar si cu masina plina ).
Misto ca masina vine cu 195/55/16 in cartea de identitate. Cat costa un set de jante pe 16 pentru Logan la reprezentanta?
In jur de 220 RON. Eu cand am cumparat masina, mi-am luat si 4 jante originale pe 16". N-am vrut batai de cap, sa caut etc etc... Mi-am luat acelasi lucru ca echiparea originala si n-am treaba
Pai cam cat e o remapare la motorul E6 1.5 dci 75cp? Nu cred ca e 1000 de euro. Diferenta de pret intre 75cp si 90cp la diesel, cred ca este mai mare decat o remapare. Banuiesc ca instantaneu se pierde garantia pt motor, nu?
DIn cate stiu diferenta e de numai vreo 600 euro la achizitie. Cu remapare eu cred ca scade viata motorului, ca uzina nu de geaba pune alta turbina pe cel de 90.
Pana acum cel mai ieftin am gasit acelasi timp de janta cu 290 lei la Altex care acum oricum e stoc epuizat. Si eu sunt interesat daca se gaseste undeva mai ieftin.
Km până la revizie, meniu accesibil numai pe mașinile cu OCS, scade după cum dictează injecția(uzura uleiului) și poate coincide sau nu cu km totali (ODO)
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment