Intrebare amuzanta, dar cat se poate de reala: unde poti gasi locuri de ascuns bani si care sa nu-I gaseasca nevasta. Ma refer la locuri greu accesibile sau ascunse in habitaclul Loganului 2. La un Opel Astra H aveam sub frana de mana o nisa ascunsa de un capac iar prin scoaterea lui se accesa mufa pentru diagnoza. Se gasesc astfel de locuri si la Loganelul Prestige? Imi trebuie neaparat astfel de locuri ca nu stii ce gasesti in traffic si nici nu sti cand iti vor trebui banutii in astfel de cazuri.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by mihaipiratu View PostIntrebare amuzanta, dar cat se poate de reala: unde poti gasi locuri de ascuns bani si care sa nu-I gaseasca nevasta. Ma refer la locuri greu accesibile sau ascunse in habitaclul Loganului 2. La un Opel Astra H aveam sub frana de mana o nisa ascunsa de un capac iar prin scoaterea lui se accesa mufa pentru diagnoza. Se gasesc astfel de locuri si la Loganelul Prestige? Imi trebuie neaparat astfel de locuri ca nu stii ce gasesti in traffic si nici nu sti cand iti vor trebui banutii in astfel de cazuri.
Un avantaj e ca banii sunt din plastic, aia de hartie n-ar fi in siguranta peste tot in Logan cand mai da apa, daca nu-s in punga de plastic.
Eu zic sa-i bagi in roata de rezerva, intre janta si cauciuc. Cand ai nevoie de ei, scoti aerul din cauciuc si aia e. Sigur nu-i gaseste nevasta. Si nici hotii care ti-ar fura roata de rezerva. Adica, tu ramai oricum fara bani, dar nici aia nu-i folosesc. O sa-i ia baietii de la vulcanizare.Last edited by mr.K; 2 September 2016, 09:23.
Comment
-
Nu au unde sa alunece, pui intr-un plic de exemplu sa stea grupati, uita-te acolo sa vezi ca stau corect.
Sau alt loc 1000% safe este in cutia cu relee-sigurante de la motor, uita-te si acolo, scoti capacul atent sa nu lasi urme altfel pierzi garantia !
Comment
-
Si nici nu trebuie sa-ti faci griji ca o scânteie de la o siguranta arsa accidental ar putea sa te lase fara bani, din moment ce îi pui în plic (din hartie). Poti sa-i pui în cartea masinii, în torpedo. Banuiesc ca sotia nu e curioasa sa vada detalii tehnice despre masina.
Comment
-
Originally posted by mihaipiratu View PostIntrebare amuzanta, dar cat se poate de reala: unde poti gasi locuri de ascuns bani si care sa nu-I gaseasca nevasta. Ma refer la locuri greu accesibile sau ascunse in habitaclul Loganului 2. La un Opel Astra H aveam sub frana de mana o nisa ascunsa de un capac iar prin scoaterea lui se accesa mufa pentru diagnoza. Se gasesc astfel de locuri si la Loganelul Prestige? Imi trebuie neaparat astfel de locuri ca nu stii ce gasesti in traffic si nici nu sti cand iti vor trebui banutii in astfel de cazuri.
Comment
Comment