in port-bagaj,sub mocheta ,in partea dreapta,pe lateral(unde este prins cheia pt roata de rezerva
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Eu am taiat cardul de salar. Mi-am facut alt cont cu alt card...si transfer dintr-un cont in altul. Altfel....cash...ii gaseste. Nici cainii care cauta droguri prin masini nu sunt asa de eficienti. Ah...si inca ceva...obligatoriu moaca de suparat.
..altfel...cum simte un iz de fericire...cum se prinde
Comment
-
Sa vedeti ce fericire pe mine , cand am cumparat Dacia sh de la un "privatizat" cu chiosc, si am gasit sub husa scaunului dupa doua saptamani de la achizitie, fisicul de bani. La momentul respectiv, echivalentul unui salar.....ghinionul a fost ca ia vazut sotia cand am schimbat husele la scaune.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by Fanez View PostAre si colegul o problema, v-a solicitat ajutorul si voi ati început cu mistouri. Eu, ca sa fiu sigur în privinta banilor, îi tin la nevasta. Asa scap de orice grija.
Bani sa fie , ca locuri sunt ... sute !o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Am si eu doua intrebari. Prima, ar fi legata de furtunul care iese pe sub masina, ce este, e cumva pentru condensul de la AC? Iar a doua intrebare, ce e chestia aia langa microfon? Am uitat sa fac poza si de lene sa mai cobor am gasit una pe net.Pare a fi din sticla ceva. E vreun senzor?
Comment
Comment