Buna idee...sau lipita pe spatele capacului daca incape
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
@ady_dragan
Pentru senzori de parcare originali trebuie:
-buton
-calculator
-difuzor
-cablaj bara pentru senzori
-alt cablaj spate stânga
Mufa verde nu are fire pentru încălzire
Semnificația siguranțelor e pusă pe topicul dedicatPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
-
Based on a combined snow and wet braking performance, this year Auto Bild have taken the best eightteen 185/60 R15 winter tyres through from their 2015 Winter Tyre Shootout, and one all ...
Pe mine ma intereseaza daca are cineva Dunlop WinterResponse 2 88T. Intre acest model si GoodYear UG9 as vrea sa aleg iarna astaLast edited by evilsheep; 21 September 2016, 16:12.
Comment
-
Originally posted by ady_dragan View PostAm mai observat ca pe spatele capacului de la tabloul de sigurante nu mai exista legenda cum era la PH2, ci doar niste coduri de la 2012 la 2018 parca si niste punctulete. Ee:
Originally posted by ady_dragan View PostIn weekend mi-am verificat fluidele la motor si analizand masina in vederea incalzirii in scaune am mai descoperit ca in spatele butonului fals pentru senzorii de parcare exista mufa pentru senzori :sigpic
Comment
-
Băieți, eu am avut Tigar Winter 1 185/65 R15 88T pe L1 și au fost super OK, chiar am fost mulțumit de ele... cică sunt sub licența michelin.
Prețul este unul super bun, pana în 200. Astăzi am văzut pe un site 150 lei. Si cred ca am sa ii iau la loganul nou 4 gume de astea.Last edited by eliadib; 21 September 2016, 16:48.
Comment
-
Originally posted by evilsheep View Posthttp://www.tyrereviews.co.uk/Article...-Tyre-Test.htm
Pe mine ma intereseaza daca are cineva Dunlop WinterResponse 2 88T. Intre acest model si GoodYear UG9 as vrea sa aleg iarna astaDacia Logan II, 1.2 16V, Prestige & Securite Pack
Comment
-
Originally posted by eliadib View PostBiei, eu am avut Tigar Winter 1 185/65 R15 88T pe L1 i au fost super OK, chiar am fost mulumit de ele... cic sunt sub licena michelin.
Preul este unul super bun, pana în 200. Astzi am vzut pe un site 150 lei. Si cred ca am sa ii iau la loganul nou 4 gume de astea.
Comment
-
Originally posted by ady_dragan View PostAm o intrebare nu neaparat in legatura cu masina...ca tot se apropie iarna si trebuie sa iau un set de cauciucuri, am vazut Debica care in dimensiunile pt logan e la 160lei/buc. Are cineva asa ceva pt iarna? Sunt ok la pretul ala?Last edited by Oti; 21 September 2016, 22:10.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by ady_dragan View PostAm o intrebare nu neaparat in legatura cu masina...ca tot se apropie iarna si trebuie sa iau un set de cauciucuri, am vazut Debica care in dimensiunile pt logan e la 160lei/buc. Are cineva asa ceva pt iarna? Sunt ok la pretul ala?
Comment
Comment