Originally posted by Rac
View Post
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
-
Originally posted by M.FLORIN View PostDa de unde concluzia asta? Cum sa nu aiba pozitie ... e obligatoriu sa existe asa ceva Drlul e optional dar pozitia nu. Daca mai cautati pe aici veti gasi explicatia.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Asa mi se pare si mie logic insa cum se pupa una cu alta? Adica vreau sa stiu efectiv cum functioneaza pozitiile si dlr-urile si dc dlr-urile se pot decupla manual.
Si mai e o chestie. Dupa logica mea, o masina dc are dlr adica in fata pt timpul zilei, ce nevoie mai ai de pozitii pt spate in timpul zilei? dlr-ul a fost facut ca masina sa se vada de la distanta mare ziua, de aceea cand sunt aprinse in spate nu se vede nimic...si atunci pozitiile nu-si au rostul dupa parerea mea. Cand se face seara aprinzi faza scurta..
Comment
-
Originally posted by margelatu View Posteu nu inteleg ce atatea intrebari?de ce nu lasi masina asa cum e ea din fabrica?scrie la VC si poate primesti mai multe explicatii acolo.daca are drl ,de ce are?daca arde becul ,de ce arde?
Comment
-
Originally posted by einstein1984 View PostIa o pauza ca te agiti degeaba. Uzina de la mioveni are produse mai bune calitativ decat tangerul, si asta datorita oamenilor cu experienta. Roboti au si pe la mioveni , stai linistit.
Arata-mi linia de sudura robotizata la Mioveni !Imaginile din uzine dovedesc altceva !
Explica-mi ce produse "mai calitative" au cei de la Mioveni,cand se asambleaza masini cu piese chinezesti si la tanger si la mioveni.Ce are mai calitativ rulmentul "china made" de la mioveni fata de cel de la tanger ?Sau instalatiile electrice fabricate in aceeasi uzina ,sau pe acelasi vapor.Sau plasticele infecte ce degaja un miros oribil ?
Observatiile pertinente le poti face cand detii ambele platforme.Doar din auzite pe sant, nu iti poti da cu parerea.
Comment
-
Originally posted by alexfin View PostM-am exprimat gresit, am vrut sa zic de pozitii pe spate )
Margelatu, nu-ti cumperi 0,9 tce? Vad ca ai 16v ca mine, hai sa-l schimbam )Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
-
Originally posted by Rac View PostDa ?Nu stiam a au roboti la linia de asamblare a caroseriei.
Arata-mi linia de sudura robotizata la Mioveni !Imaginile din uzine dovedesc altceva !
Explica-mi ce produse "mai calitative" au cei de la Mioveni,cand se asambleaza masini cu piese chinezesti si la tanger si la mioveni.Ce are mai calitativ rulmentul "china made" de la mioveni fata de cel de la tanger ?Sau instalatiile electrice fabricate in aceeasi uzina ,sau pe acelasi vapor.Sau plasticele infecte ce degaja un miros oribil ?
Observatiile pertinente le poti face cand detii ambele platforme.Doar din auzite pe sant, nu iti poti da cu parerea.
Originally posted by margelatu View Postai malai de cheltuit.spor la cumparaturi!rugina e cel mai mult ce ma deranjeaza.
Comment
Comment