Eu nu aud niciun zgomot la schimbarea treptelor. Si le schimb atat linistit, cat si rapid.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
-
Ba au facut un gest comercial foarte frumos si au vandut de-au spart (ca asta a fost si ideea). La 6400E sa iei o masina noua cu AC, este o oferta greu de egalat.
Cam cat sa tai din costul unei timonerii ca sa ajungi la 900E (cat costa ac-ul si proiectoarele)?sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Multumesc T0rque, arata bine, am sa-l cumpar. M-am saturat de bucsa din plastic pe fier......care merge de 3x-4x. Vine sezonul si am cauciucurile de iarna la pastrare usor dezumflate. Sa tina, pana ajung la un compresor sa le fac presiunea, am pompa manuala, dar e greu.....
La intrebarea cu cricul hidraulic, telescopic, cu tija in diametru de 3cm, are cineva o solutie? cum este mai bine de pus sub masina? sa folosesc pene din lemn? a patit cineva sa sara cricul?„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by Crs. Sandel View PostEu nu aud niciun zgomot la schimbarea treptelor. Si le schimb atat linistit, cat si rapid.
Comment
-
-
Originally posted by Oti View PostMultumesc T0rque, arata bine, am sa-l cumpar. M-am saturat de bucsa din plastic pe fier......care merge de 3x-4x. Vine sezonul si am cauciucurile de iarna la pastrare usor dezumflate. Sa tina, pana ajung la un compresor sa le fac presiunea, am pompa manuala, dar e greu.....
La intrebarea cu cricul hidraulic, telescopic, cu tija in diametru de 3cm, are cineva o solutie? cum este mai bine de pus sub masina? sa folosesc pene din lemn? a patit cineva sa sara cricul?
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostDeci, au taiat de la toate variantele de echipare ca sa vanda SL Plus. Am inteles...
Prin analogie imi dau seama cum este la Dacia+Renault, ai dracului.....frantuzoaicele......„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
-
Originally posted by Fanez View PostCine a pus in practica si a abrobat propunerea blondelor respective a fost dat afara, sau a fost promovat?Last edited by Oti; 28 September 2016, 12:13.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment