Cu CLiP și derelek. Computer de bord, afișarea temperaturii exterioare, semnalizare cu impuls, hill start assist
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Detin un logan Acces,an fabricatie 10.2014,se poate activa ceva la acel afisaj?(am decat km parcusi si ora).
Unde ar trebui sa fie butonul ECO mode?La butoanele acelea de ventilatie?Am vazut ca am o mufa in spate dar lipseste butonul ce poate fi?(cel incercuit cu rosuLast edited by danezu33; 8 October 2016, 14:42.
Comment
-
butonul eco este in stanga sus langa maneta blocul de lumini.
Originally posted by darksun View PostPrimul drum afara dupa rodaj. Mers intre 130 si 160, consum 8.5. Consuma motorasul asta daca tragi de el bine de tot. Ma asteptam la maxim 7.
Comment
-
Originally posted by Danut Mi View Post...esti sigur ca.ti arata cati km mai ai pana la urmatorul service...
Originally posted by darksun View PostPrimul drum afara dupa rodaj. Mers intre 130 si 160, consum 8.5. Consuma motorasul asta daca tragi de el bine de tot. Ma asteptam la maxim 7.
Comment
-
Km până la revizie se afișează doar la TCe și dCi, 1,2 16v nu are așa ceva.
ECOmode e prezent pe toate motorizările, doar că la 1,2 lipsește butonul, păstrând proporțiile de la TCe din 75(73)CP pierzi vreo 12Cp cu Eco activ.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostSe poate monta butonul eco. Are mufa si functia activa in UCH.
Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk
Si, ca sa fie si o idee de consum, la 4000 de km regim mixt consumul a fost de 6,7%.
Dar nu am gonit-o niciodata peste 140.
Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostCu CLiP și derelek. Computer de bord, afișarea temperaturii exterioare, semnalizare cu impuls, hill start assist
Se poate si temperatura? Intr-adevar am vazut la oglinda dreapta (dedesubt) un bolt mic de plastic sa zic asa....dar sa aiba tras senzorul de temperatura sau e doar o protectie pentru eventual viitor adaptare?
la mine apare in bord de 2 ori km...cum 0.5 km diferenta intre ele....si km pana la urmatoarea revizie cu down de la 20000 kmLast edited by McDan; 8 October 2016, 18:10.
Comment
Comment