T0rquemada...ti.am lasat un pm
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
-
Am intrebat de montarea cricului. Singura solutie de folosire a cricului hidraulic este construirea unei flanse la strung cu o tesitura pt fixarea buzei.
Cam asa se vede in poze montarea cricului.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by darksun View PostAm zis intre 130 si 160 mers constant. Cealalta masina de 1.7 tone ia 6 la 140. E economic motorasul la viteze mici, 120 am in jur de 5.2 consum, dar la viteze mai mari creste mult. De la 160 incepe sa urce greu si e lesinat.
Comment
-
Originally posted by plasStik3 View PostSi la voi tremura ambreiajul,la 1.2, cand ii dai drumul mai repede la pedala, mai ales cand e rece?
A inceput acum de curand sa faca asa.. debea a facut 20 de mii. Daca il patinez mai mult si nu eliberez pedala repede.. masina pleaca lin.
In plus si scartaie cand eliberez pedala. Nu se intampla mereu. Am observat ca de obiecei face asta dimineata la primele plecari.
Am 32 000 km.Last edited by igor06; 9 October 2016, 14:40.
Comment
-
Originally posted by Danut Mi View PostSalut ! Am achizitionat presurile originale Dacia Logan 209 lei set 4 covorase +tavita portbagaj. Nu am nimic pe mijloc in spate. Stie cineva de unde pot cumpara ceva ce se potriveste acolo. Daca se poate un link sau ceva poze. Multumesc!
Are si pres pentru partea din mijloc spate.
Ce imi place mult,e covorasul de la sofer.Intra mult sub pedalier si acopera si contraaripa din stanga,acolo unde tii piciorul stang cand nu folosesti ambreiajul.
Cum am mai spus putin cam scumpe dar depinde de puterea financiara a fiecaruia.Last edited by Old Driver; 9 October 2016, 15:02.Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic
Comment
-
Originally posted by igor06 View PostAcelasi tremurat si la mine
In plus si scartaie cand eliberez pedala. Nu se intampla mereu. Am observat ca de obiecei face asta dimineata la primele plecari.
Am 32 000 km.
Comment
-
Originally posted by Old Driver View PostEu am asa ceva,cam scumpe dar merita investitia.
Are si pres pentru partea din mijloc spate.
Ce imi place mult,e covorasul de la sofer.Intra mult sub pedalier si acopera si contraaripa din stanga,acolo unde tii piciorul stang cand nu folosesti ambreiajul.
Cum am mai spus putin cam scumpe dar depinde de puterea financiara a fiecaruia.
Comment
Comment