Aris, mai bine pune cum vrei Masuratoarea e buna inainte sa completezi ca sa stii cum e antigelul pe care-l ai, nu dupa completare, cum zicea si nenea Iancu mai sus.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
-
daca pui antigel gol rezista mult mai putin la inghet ca daca il pui combinat.
L.E. Deasemeni, nu recomand (la schimbarea antigelului din instalatie) sa se puna 1l antigel-1l apa cum am vazut ca se procedeaza in cate un service. Se combina inainte de turnare in sistem si se baga combinat gata.Last edited by Fanez; 17 October 2016, 22:25.
Comment
-
Originally posted by Fanez View PostL.E. Deasemeni, nu recomand (la schimbarea antigelului din instalatie) sa se puna 1l antigel-1l apa cum am vazut ca se procedeaza in cate un service. Se combina inainte de turnare in sistem si se baga combinat gata.
Sunt putini mecanici care procedeaza asa. Eu de unul singur am dat care a omogenizat inainte antigelul impreuna cu apa (raport 50:50, sau 1:1, cum doresti) intr-un pet gol de 5L, dupa care a turnat in instalatie amestecul.
Comment
-
Nu e prima data, e a treia oara. O data au completat în service și alta data am pus antigel simplu. Cam o data pe an trebuie completat. La anul o sa-l schimb din instalație ca face 4 ani de zile.
@fanez, taie gazul la 2000 rot/min, am testat pe un dokker. Acolo din fericire ai buton on/off.
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostÎl masor a doua zi, după ce ai dat câteva ture cu motorul . Mai am 400 ml antigel în bidon.
Cum Aris umbla aiurea pe dealuri si campii ("munti si văi), spun si eu....Last edited by Oti; 18 October 2016, 08:03.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment