If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut tuturor, vreau sa întreb pe cei care au desfcut stopul de la Logan 2 cât de greu sau de uor este de demontat. Am observat c are o piuli de plastic si doua elemente tot din plastic de ghidare
Hello dragi colegi,
Cine poate sa imi recomande pentru Logan 2 o lampa de numar cu led (deci toata cu led, nu doar becul) . Am cautat deja atat pe forum cat si pe google, si am gasit doar pentru Duster si MCV , dar modelele respective au 2 lampi la iluminarea numarului, nu 1 ca la logan 2.
In principiu caut cam asa cea : Exemplu
(nu e reclama sau ceva, e doar un exemplu)
M-ar interesa daca se potrivesc lampi de la alte modele de Renault (poate Clio?) pe logan 2. Am intrebat deja la reprezentanta si nu au stiu sa imi spuna.
Salutare!
Anul trecut am achizitionat o husa electrica pentru scaunul masinii cu care m-am descurcat in sezonul rece :-)
Vreau sa mai cumpar una si pentru scaunul pasagerului impreuna cu un spliter cu 2 iesiri pentru bricheta doar ca am "emotii" daca rezistenta masinii va putea suporta 2 huse simultan.
Ati incercat? A folosit cineva?
"Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment