La L1 am avut problema cu desprinderea chederului la parbriz si mi l-a prins un baiat de la service cu niste mastic. (5 lei pentru o cafea).
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by t0rquemada View PostCare cheder și care tablă?!
Sunteți pe secțiunea de Logan II , Logan II are un plastic acolo, nu are tablă și cheder.
Originally posted by abc View PostApropo: daca iese chederul de la baza parbrizului, cum se poate remedia? Se desprinde pe 10-20-30 cm in partea dreapta dar nu chiar din margine. Problema e mai veche. Il fixez prin presare dar evident se desprinde din nou. Nu a intrat niciodata apa. Trebuie inlocuit (desi este intr-o stare buna)? Ce solutie este buna pentru fixare? Silicon universal e bun? Cand am fost la revizie m-a intrebat daca sunt ceva probleme la masina dar am uitat de chestia asta.
Originally posted by anton.dan View Postuite bre nea pus poza cu triciclu ! ca noi nu stiam
am vrut sa scriu tri-murici a iestit tri-ciclu
Vrei sa iti dovedesc ??
Comment
-
Originally posted by anton.dan View Postuite bre nea pus poza cu triciclu ! ca noi nu stiam
am vrut sa scriu tri-murici a iestit tri-ciclusigpic
Comment
-
Am o dacie Logan de 1,4 din 2005 fara imbunatatiri pe ea.Am avut un scurtcircuit de la lampa de la numar si mi-au luat foc firele pe partea stanga.Am reusit sa schimb firele de la mufa care se gaseste in stnga jos pe stalp dar am descoperit ca firul albastru careera pentru pozitie a topit si alte fire spre bord.A-ti putea sa-mi spune-ti va rog frumos unde duce acest fir, ca am incercat si am reusit pana sub bord sa desfac banda neagra, ca sa despart firele sa vad pana unde a ars izolatia si s-a lipit de alte fire.Multumesc anticipat pentru raspuns iar daca aveti imagini ar fi si mai bine.
Comment
-
Carenaje / Plastice scaune logan 1
Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
Cred ca astea cauti
Sunt de L1 dar cred ca merg si pe L2
Sent from my iPhone using Tapatalk
Am acas chiar pe negru dar înca nu am incercat sa le montez
Din cate stiu scaunul din stanga are
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
-
Stiu, dar nu au suport de butoane...si cu suport nu am gasit.
Originally posted by stoicanu View PostCarenaje / Plastice scaune logan 1
Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
Cred ca astea cauti
Sunt de L1 dar cred ca merg si pe L2
Am acas chiar pe negru dar înca nu am incercat sa le montez
Din cate stiu scaunul din stanga are
Comment
-
In urma unui accident rutier mi-a fost lovita usa din stanga, iar la constatatre cei din service mi-au spus ca trebuie inlocuita usa.
Exista vreun cod/serie pe portiera care sa identifice unic produsul?Attached Files
Comment
Comment