Si materialul.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
de obicei, plasticele originale, sunt dintr-un material mai rezistent, mai flexibil, cu aderenta mai mare la vopsire (in cazul barei fata-spate, de ex), pe cand cele neoriginale, sunt casante, la cea mai slaba atingere se sparg/crapa.
Am vazut la un coleg de munca, la un Doker, si-a luat bara din Vitan. Acum, in iarna asta, la o parcare mai vanjoasa, a intrat intr-un morman de zapada/gheata, si poc....Nu doar zgariata, ci sparta.
Acum, daca esti atent, in principiu, nu ar trebui sa ai nicio problema cu un plastic neoriginal, in cazul bandourilor.
In cazul unei bare, este indicat sa folosesti totusi de origine, pentru ca, plasticul mai bune calitativ (flexibil), ajuta si in cazul nefericit al unui accident, in care lovesti o persoana, amortizand din soc si evitand eventuale fragmente casante de bara sa "injunghie" omul
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostCat o fi taxiul daca-l chemi sus pe Transalpina? Sau pe vreun drum comunal uitat de lume, pe la ceas de noapte?
Daca Dacia a eliminat rezerva, a facut-o din motive de taiere a costurilor. Numai unii spun ca le-a facut un bine.
Si referitor la offtopicurile trecute, sunt de acord cu tine in sfarsit: Astra J arata muult mai bine ca Loganu'. Au scos si astia de la opel (in afara de insignia) in sfarsit o masina faina
Originally posted by anton.dan View Postcheama un logan de taxi pe teleffon
si sa aiba taaxiu rezerva la el
Originally posted by Silica View Posteliminarea rotii de rezerva din locasul ei (alveola din portbagaj) sau roata de rezerva care nu este fixata corespunzator, modifica neconvenabil comportamentul structurii caroseriei in cazul unei coliziuni din spate.sigpic
Comment
-
Originally posted by bazucker View PostA venit vremea, dupa 2 ani sa schimb si eu lamelele la stergatoare la al meu Logan II din 2015 si sunt cam nedumerit de care sa iau. Voi de care folositi, care credeti ca sunt mai bune?
Comment
Comment