Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
-
Intrebari Logan 2
Azi am observat pe scutul motor un strat de pasla.1.5 dCi 90 cp 2017.a mai vazut careva?daca lasam un geam deschis si apoi apasam de 2 ori pe butonul de inchidere al telecomenzii se Închide automat geamul,este aceasta functie pe Dacia?eu am uitat sa incerc astazi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Noutățile fiind care?
Pâsla de pe scut sau închiderea geamului de la șofer(macara cu impuls) la a2a apăsare a butonului de închidere de pe telecomandă fără module adiționale doar cu funcțiile prezente pe mașină?Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Și eu ce am scris?!
La X52 ph1 funcția(închiderea geamului de la șofer(macara cu impuls) la a2a apăsare a butonului de închidere de pe telecomandă) e prezentă, dar lipsesc fire chiar și pe SL10 (pe un singur SL10 era activă, cred că era prima serie - 2014)Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
La revizie, profesionistii mi-au bagat prea mult ulei...cam 150ml in plus daca ma iau dupa bidonul de ulei(stiu ca trebuie sa intre 4.3 litri).
Oare are ceva sau e mai bine sa incerc sa scot surplusul? Ma gandeam sa incerc cu un furtun de perfuzie si seringa...
Comment
-
Originally posted by bogdan_cj View PostLa revizie, profesionistii mi-au bagat prea mult ulei...cam 150ml in plus daca ma iau dupa bidonul de ulei(stiu ca trebuie sa intre 4.3 litri).
Oare are ceva sau e mai bine sa incerc sa scot surplusul? Ma gandeam sa incerc cu un furtun de perfuzie si seringa...
Comment
Comment