Acu regret ca nu am luat o pompa desfundat chiuveta din Lidl (un fel de "seringa" mai mare")..
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by t0rquemada View PostDar măcar capătul furtunului introdus în baie are urme de ulei pe interior, că dacă nu e clar că nu a atins uleiulLast edited by Crs. Sandel; 17 February 2017, 19:33.
Comment
-
Eu am luat furtun de perfuzie si o seringa de 100ml...in 10 minute am terminat operatiunea.
Cei de la farmacie iti vor da kit perfuzie(perfuzor) sau ceva de genul, tai furtunul la un capat si problema e rezolvata. Costa 1 leu si seringa vreo 20 lei
Comment
-
Am reusit sa scot ulei. Am mers cu masina 15 kilometri, am lasat-o sa se raceasca, timp in care am cautat un furtun pe la vecini (sunt la tara), seringa avand-o de la Bucuresti. Am extras 150 ml (aveam peste maxim vreo 2-3 mm si am considerat ca 150 ml sunt suficienti in conditiile in care nu am de unde sa completez, iar masina este in rampa). Vad la Bucuresti cum se prezinta nivelul uleiului.
Mersi fain tuturor pentru sfaturi!
Comment
-
Dacă tot vreți să vă jucați de-a scos uleiul folosiți ceva de genulPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment