Da, de unde, a schimbat burduful la planetara, e aceeasi culoare cu elf 70w80, care mi-au completat in service.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
-
Originally posted by ndcg View PostBuna seara baieti, iaca, pe langa piesele despre care am scris la topicul "Revizii Logan II" m-a lasat azi si bateria. Are 4 ani, e normal? Vreau sa iau una noua si buna, ce imi recomandati si de unde? Multumesc !
Comment
-
Originally posted by ndcg View PostBuna seara baieti, iaca, pe langa piesele despre care am scris la topicul "Revizii Logan II" m-a lasat azi si bateria. Are 4 ani, e normal? Vreau sa iau una noua si buna, ce imi recomandati si de unde? Multumesc !
Ca de obicei, atenție la data postării!Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by Spiridusu View PostSalutare. Am desfacut stopul din dreapta si am vazut ca am si bec pentru suplimentul de ceata, dar nu se aprinde si cred ca nu e tras fir. Stie cineva cum se numesc pini aia din mufele de la stopuri sa stiu ce tre sa cumpar?
Comment
-
Originally posted by Silica View Postraspuns de profan - nu ma luati in suturi!
Compara mufele de cuplare intre ele si unde lipseste ceva in dreapta inseamna ca trebuie sa fie firul pentru ceata spate si il preiei din partea unde exista (stg).
Comment
-
Hello,
Am vazut ca si-au actualizat cei de la dacia pagina cu accesoriile. Printre altele apare in catalog , dar sa va dau si linkul sa va uitati :
o serie de "jante & pachet sport"
A vazut cineva pana acum, sau stie cineva codul pentru patchetul respectiv? As fi curios daca merge si pe logan 2 simplu (jantele par de 16" , si ma gandesc ca la bara din spate ar fi de adaptat mai mult)Attached Files
Comment
-
Last edited by liviunvl; 19 April 2017, 13:11.
- Likes 2
Comment
Comment