Am desfacut azi si eu cutia cu relee si sigurante de langa baterie sa vad daca e mizerie pe acolo si am vazut ceva ciudat. Sunt doua fire care atarna pe acolo. Are cineva idee ce e cu ele? De la ce sunt?
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by stoicanu View PostMiezul firului posibil rupt
Sent from my iPhone using Tapatalk
nu a cutat nimeni firul sa l rupa, decat s a desfacut piulita, s a scos firul si s a scos antena. Plus ca daca era rupt, clar nu mai prindeam deloc radio, ma gandesc...laureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
Originally posted by Spiridusu View PostAm desfacut azi si eu cutia cu relee si sigurante de langa baterie sa vad daca e mizerie pe acolo si am vazut ceva ciudat. Sunt doua fire care atarna pe acolo. Are cineva idee ce e cu ele? De la ce sunt?Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Puff...nu ne intelegem .
Iti spun povestea de la zero: un coleg de munca a vazut un MCV stepway si mi-a spus ca barele longitudinale de pe stepway sunt mai groase decat cele de pe a mea. Eram curios daca este asa sau nu.
Daca tot veni vorba, MCV stepway are scut metalic? Oare are rost sa pun unul metalic pe a mea? Am inteles ca se potrivesc cele de pe L1..... Nu fac offroad cu ea...
Comment
Comment