Daca poti sa faci modificarea, fa-o.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Mai demult ma plangeam ca trec 1-2 secunde pana cand ajunge apa pe parbriz daca actionez stropitoarea. Am gasit solutia (nu, nu supapa unic sens). E chiar mai simplu. Daca acel rezervor e mereu plin (adica nu il lasi sa se goleasca foate mult) functioneaza impecabil. Pe spate nu e valabil pentru ca stropitoarea e mult mai sus. Acolo probabil ca trebuie supapa.
Comment
-
Voua va vine lichid de parbriz la spalare pe geamul din stanga in dreptul oglinzii? Ma enerveaza tare chestia asta, nu mai zic ca daca e geamul deschis, curge inauntru. Si astea nu neaparat la viteza mare, si la 60-70...
Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by mirceammd View PostVoua va vine lichid de parbriz la spalare pe geamul din stanga in dreptul oglinzii? Ma enerveaza tare chestia asta, nu mai zic ca daca e geamul deschis, curge inauntru. Si astea nu neaparat la viteza mare, si la 60-70...
Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk
Comment
-
Eu nu merg cu geanul deschis ca nu am de ce. Astazi am facut si eu experimentul, pe la 40-50 KM/h am vazut o picatura de apa pe chederul geamului (lasat intentionat deschis).
Asa cum v-am zis, le-am scris celor de la VC in legatura cu cuplul de strangere al prezoanelor (Aluminiu si tabla).
Ma suna o idioata astazi si imi spune: Nu stiu daca ati primit email-ul meu, insa cuplul de strangere este de 10.5 Nm.
Eu: aaa...poate 105 Nm
Ea: da, sau asa....
Eu:?!@#$%^&*(((
Ori nus tie sa citeasca dNm, ori sunt de-a dreptul idioti!!!!Last edited by sebibv; 13 September 2017, 21:40.
Comment
-
Cred ca n-ai inteles tu unitatea de masura. Gagica iti citea dintr-o fisa sau ceva si ti-a zis 10.5 kgf (kilograme forta), ceea ce inseamna 10.5 x 9.80665, adica 102.96 Nm.
P.S. In cazul asta, "sau asa" se justifica.Last edited by vitriol; 13 September 2017, 22:37.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Astazi am avut parte de prima "surpriza", pe care am constatat-o abia dupa 3 luni de la achizitie: pe scaunul pasagerului din fata lipsesc ornamentele de plastic (interior si exterior). In schimb scaunul soferului are ambele ornamente. Am atasat 2 poze.
La voi cum e ?
Comment
Comment