@Gabriel: mersi frumos. Se pare ca e normal. O sa mai studiez .
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Am o intrebare pentru cunoscatori. Am primit de curand o scrisoare de chemare in service pentru o resoftare gratuita, in urma careia masina se va incadra la norma de poluare euro 6b. Ce parere aveti? Masina e un MCV 1.5dCI de 75cp achizitionat anul trecut in iulie. Mi-e frica sa nu fie mai vlaguita in urma resoftarii. Daca a mai primit cineva asa ceva si a facut operatiunea va rog sa-mi dati un feed-back.
Comment
-
Originally posted by mirceammd View PostA vazut cineva aeratoarele la Logan Prestige Plus? In configurator nu apar patrate cum erau ci rotunde cu grilaj..
Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind TapatalkLast edited by sadicu; 2 October 2017, 16:22.
Comment
-
Originally posted by ady_dragan View PostDaca a mai primit cineva asa ceva si a facut operatiunea va rog sa-mi dati un feed-back.
Comment
-
Ma tenteaza un Logan 0.9+GPL (montat din fabrica), dar nu am gasit nici o informatie despre acest model. \
Este fiabil in timp, cat costa reviziile (banuiesc ca se fac in acelasi timp). Fac multi kilometri in oras, de aceea nu ma tenteaza Diesel-ul.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Comment
-
Stie cineva daca grila dintre proiectoare de la Logan II ph2 e aceeasi cu cea de la Logan 2.
Are aceasi marime/forma?
Intreb pentru ca as vrea sa achizitionez o masca de radiator.
Ceva in genul acesta:
Si ce am gasit pe net, e doar ptr modelul fara facelift.
sigpic
Comment
-
Am si eu o intrebare pentru cei care au Logan II cu Cruise Control, atunci cand il aveti setat sa mentina constant viteza, se mai intampla ca la coborarea unei pante sa nu va mentina viteza constanta?
Mie mi se intampla doar atunci cand cobor pasarela de pe Calea Vacaresti pentru cei care stau in Bucuresti. In rest pe toate drumurile pe care am fost si am avut pante de coborat, indiferent de inclinatia lor viteza a fost mentinuta constant.
Masina din dotare este Logan II 2017 0.9 tce.
Comment
-
Da stiu ca nu actioneaza si asupra franelor pentru ca nu e CC adaptiv. Dar am mers si cu alta masina a unui prieten si CC a mentinut viteza constanta la coborare. Si ma gandesc ca poate el avand motor diesel mai mare (2.0), frana de motor este mai accentuata si atunci masina reuseste sa mentina viteza constanta.
Comment
-
Da, frecarile probabil au fost mai mari in motor/transmisie. 0.9 are o gluma de frana de motor (cel putin comaprand cu 1.4/1.6 mpi si 1.7/1.9/2.0 diesel...conduse de mine in ultimul an). Si nu, nu este un lucru tocmai rau...asta inseamna ca are mai putine pierderi...deci este mai eficient
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View PostStie cineva daca grila dintre proiectoare de la Logan II ph2 e aceeasi cu cea de la Logan 2.
Are aceasi marime/forma?
Intreb pentru ca as vrea sa achizitionez o masca de radiator.
Ceva in genul acesta:
Si ce am gasit pe net, e doar ptr modelul fara facelift.
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment