If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
In poza pusa de M.FLORIN se vede clar care e pozitia manivelei. Manivela e elastica si trebuie "trasa" in pozitia din poza lui M.FLORIN.
NU trebuie banda izolatoare sau alte "solutii", cel putin la LOGAN II.
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Ca tot este vorba de cric. Al meu parinte a pierdut acea piulita si cam zdrongate cricul in portbagaj. Stie cineva daca se gasesc in comert si cum ar trebui sa cer (sa cer oare chiar piulita de fixare cric?).
In poza pusa de M.FLORIN se vede clar care e pozitia manivelei. Manivela e elastica si trebuie "trasa" in pozitia din poza lui M.FLORIN.
NU trebuie banda izolatoare sau alte "solutii", cel putin la LOGAN II.
Exact ... da acum daca o sa ne apucam sa ne certam si pe tema cricului ... mai bine o lasam balta.
Ca tot este vorba de cric. Al meu parinte a pierdut acea piulita si cam zdrongate cricul in portbagaj. Stie cineva daca se gasesc in comert si cum ar trebui sa cer (sa cer oare chiar piulita de fixare cric?).
Mersi!
Poti sa ceri o piulita fluture pentru un surub de... 10 cred ca e.
@vitriol, as fi preferat cea de plastic ca sa fiu sigur ca nu zdrangane metal pe metal. Dar la urma urmei merge cu o garnitura de cauciuc facuta frumos si pusa piulita (cred). Multumesc de raspuns.
Am facut legaturile exact ca in schema - pe varianta sa mimeze fata. Plafoniera fata e ok dar plafoniera spate sta aprinsa permanent si nu se stinge decat daca o pun pe 0. .... vre-o sugestie ... ??
Vroiam sa fie dependenta de aia din fata. Adica sa mimeze fata respectiv atunci cand aprinzi plafoniera fata sa se aprinda si spatele. Din ce am vazut in schema asta e singura diferenta ... altfel plafonierele acfioneaza independent. Acum e drept ca nu am masurat lipiturile sa verific si continuitatea ... am sa refac lipiturile sa vedem ce iese. Daca tot asa face trecem la legaturi direct pe fire.
Am sa fac si o poza la lipituri ...
Daca nu ma insel schema plafonierei e asta. La plus legi rosu, la minus negrul iar griul la A daca vrei sa fie independente sau la B daca vrei sa fie dependente. In aceasta situatie B daca din plafoniera din fata o inchizi(0), se inchide si spatele. Pe mijloc(1) vor merge amandoua cand e usa deschisa, iar pe deschis(2) vor merge ambele plafoniere. Atasez si poze cu plafoniera.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment