Vezi că se scot prin tragere, nu au nici o clema ( precum la L1 ) care ține becul. Eu am mers pe Osram, Philips nu tine mai mult de 1 -1,6 luni
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
-
Originally posted by sebibv View PostApropo, are cineva un manual pentru L2 PH2 in format electronic? Ma intereseaza pentru MCV...insa cred ca sunt la fel.
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View PostEu am leduri, o fi a mea mai cu mot?
Originally posted by Onixer View PostSincer cred ca da, eu m-am uitat atent la butoanele in spate noaptea si nu am led-uri. Am sa verific cand vine masina din service, posibil sa ma fi inselat
Comment
-
Intrebare, astazi din anumite nevoi, am stat mai mult cu contactul pus, diverse perioade, 5-10min , apoi pauza, 15-20min, pauza si tot asa, la un moment cand era contacul pus si am intrat in masina sa iau contactu, am observat ca clipoceau urmatoarele leduri:
-stop start (alb-rosu)
-abs undeva in stanga bordului deasupra turometrului
-asr-esp(unde sunt doi martori deasupra afiasjului, martorul din stanga)
De ce? E normal?
sigpic
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostPentru că child-lock, adică fără contact nu ai masă pe ușile spate(macarale și/sau butoane), degeaba ai + de la poziții
N-am inteles de ce nu au lasat si la pasager activ, dupa oprire, geamul o perioada de timp, cum e la sofer. Ar fi fost foarte utila functia (chiar si fara impuls).
@SoNyKeL, cand zici led stop/start te referi la butonul de dezactivare/activare?I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment