Eu ma refeream la scobitura care vine dinspre bancheta spate, cele noi ( cum am eu 2017, dar poate si mai devreme) trebuie sa aibă scobitura mai mare, iar partea de mijloc ( deasupra tunel) mai îngustă.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by bolovan View PostTeoretic da, teoretic trebuie sa fie minim 3 senzori: unul pe radiatorul de racire, unul pe aerul ce iese si unul ambiental. Ma refer la senzorii de temperatura...asta da ca nu cumva sunt si pe gura de admisie si radiatorul de incalzire.
la careg MZ(climatizare automată monozonă) ai:
-senzor temperatrură lichid de răcire motor -via can de la injecție
-senzor temperatură exterioară - via can de la TdB
-senzor temperatură/umiditate interioară -filar
-senzor vaporizator-filar
în versiunea de top x98
-senzor calitate aer - filar = generează comandă de recirculare dacă aerul e "nasol"
-ionizator - filar, comandă de la rlink
-dozator de parfum, comandă de la rlinkPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by danminator View Postcine imi recomanda niste covorase tip tavita pentru Logan 2 0.9 ?m-ar ajuta un magazin din Bucuresti sau un link ceva.Merci!
Last edited by Fanez; 31 October 2017, 02:22.
Comment
-
-
Dai jos butoanele si vezi ce leduri( model) ai, daca au, te duci magazin si cumperi altele, cu un pistol de lipit le înlocuiești.
Daca vrei o lumina mai puternică cumperi smd-uri.
Eu o sa înlocuiesc toate becurile/ leduri ce sunt prin butoane la primăvară cu leduri smd fiindca cele actuale imi par super chioare, bine măcar ca sunt albe.
Comment
Comment