If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Stie cineva să imi spună unde să mă leg in tabloul de siguranțe pt a avea curent si atunci când scot cheia din contact/ închid mașină.
Vreau să leg acest cablu care o să alimenteze o camera auto /dvr - Viofo.
Mulțumesc
@Alltricks evident...daca nu-i necesar...nu se pune. Se pune unde-i necesar.
Nici vechiul logan al meu nu a avut filtru...si nu am avut probleme cu pompa/injectoarele.
La Opel Astra j motoarele pe benzina nu au filtru de combustibil. Si mai sunt zeci de modele la fel de la diversi fabricanti. Au un fel de sita in rezervor. Daca puneti combustibil la canistra de la traficanti s-ar putea sa fie o problema, dar altfel nu o sa aveti probleme nici dupa multe sute de mii de km.
Oricum, pompa si injectoarele au preturi mici.
Eu cred ca mizeria se acumuleaza in rezervor cu timpul si un filtru nu ar strica pe traseu.Dar fiind o societate de consum,cu 3 ani garantie sau altii mai norocosi cu 5,merge si fara filtru. ca service-uri sunt destule !
Poate are de-a face si cu faptul ca se aude benzina in rezervor la frane ca intr-o canistra si atunci se curata rezervorul,nu se mai acumuleaza.....multe necunoscute in viata asta !!
Imi pare rau...dar realitatea te cam contrazicce....eu nu stiu pe nimeni cu probleme (sa fie ceva infundat). Adevarat...cine baga benzina/motorina de prin cine ste ce tren/rafinarie din beci...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment