Eu am un greier care pare ca se aude din bord / partea fata a masinii, se reproduce la o anumita turatie, cand oscileaza intre 800-1000 rpm la semafor, nu reusesc sa-mi dau seama de unde vine. Posibil sa fie de la tabloul de sigurante? Acum m-am gandit la asta.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by bogdan_cr View PostNu crezi că duci nivelul discuţiei mult prea jos, sau am eu pretenţii prea mari de la tine ?
Originally posted by bogdan_cr View PostCum ziceai ??? Absolut excepţional !Last edited by IancuMIC; 4 December 2017, 12:49.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by Onixer View PostEu am un greier care pare ca se aude din bord / partea fata a masinii, se reproduce la o anumita turatie, cand oscileaza intre 800-1000 rpm la semafor, nu reusesc sa-mi dau seama de unde vine. Posibil sa fie de la tabloul de sigurante? Acum m-am gandit la asta.
Alte locuri:
-Pix în torpedou
-Alte chestii prin buzunarele ușilorPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostIar eu cred ca tu provoci, dupa care te dai ranit: par exemple.
Inca odata, te rog sa-ti rezolvi disputa cu torque, ca intre oameni maturi, mai ales responsabili si sa ne scutesti cu ironia asta ieftina.
N-am ce rezolva cu troque, nici pe public nici pe privat, n-avem confidenţe de-astea de nici un fel, el să se gândească unde a greşit
Oricum, adevărul umblă cu capul spart prin forumul ăsta
Comment
-
Am comandat drăcia asta de bec pt proiectoare, problema este că mi-am dat seama târziu ca am luat H11 , oare se potrivesc la mufă, locaș ? Dacă da, consumul să fie o problemă ? Adică se prăjește instalația sau de la căldură să se topească proiectorul ?
Dacă nu merg la asta le pun pe aia veche
MulțumescAttached Files
Comment
-
Poate știe cineva - are un cod - o ideie dacă există o protecție pt țevile care duc din fața mașinii spre spate ?
Am observat ca țevile sunt încadrate de un sistem de prindere.Attached Files
Comment
-
Astăzi am observat un comportament mai ciudat. Opresc motorul și las cheia în contact, timp de câteva minute se aude un bâzâit apoi acele din bord se ridică singure apoi coboară și totul devine silențios.Sa zicem că acel zumzet e de la actuatoare, dar întrebarea este de ce nu se oprește totul când opresc motorul din moment ce oricum nu mai baga aer și dc fac acele așa.
Comment
-
Originally posted by Onixer View PostEu am un greier care pare ca se aude din bord / partea fata a masinii, se reproduce la o anumita turatie, cand oscileaza intre 800-1000 rpm la semafor, nu reusesc sa-mi dau seama de unde vine.
Comment
-
Originally posted by alinn28 View PostAstăzi am observat un comportament mai ciudat. Opresc motorul și las cheia în contact, timp de câteva minute se aude un bâzâit apoi acele din bord se ridică singure apoi coboară și totul devine silențios.Sa zicem că acel zumzet e de la actuatoare, dar întrebarea este de ce nu se oprește totul când opresc motorul din moment ce oricum nu mai baga aer și dc fac acele așa.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by dl_dr25 View PostPoate știe cineva - are un cod - o ideie dacă există o protecție pt țevile care duc din fața mașinii spre spate ?
Am observat ca țevile sunt încadrate de un sistem de prindere.
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment