Mulţumesc pentru ajutor.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Imi poate spune cineva care e capacitatea REALA a rezervorului de benzina???
Deoarece azi dimineata am fost sa fac plinul si grabit fiind am acceptat sa ma serveasca un angajat Petrom. Pregatisem 300 Lei dar in momentul cand am cerut plata mi s-a cerut...377 Lei. Pe moment nu am putut reactiona am platit si am plecat. Pe drum, mirat fiind, am incercat sa fac un calcul: 377 lei impartit la sa zicem 6.8 lei litrul (chiar nu am fost atent cat era pretul la cea de 99) reiese cam 55,5 litri iar eu in rezervor mai aveam prima liniuta plina. (CB arata un consum de 6,6 si o autonomie de inca 200 km)
Ma poate lamuri si pe mine cineva cati litri am avut eu in rezervor la momentul plinului? 55,5 la pompa + cca 10 l ai mei = 65 ???"Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
Comment
-
Si eu am indesat la un moment dat in rezervor undeva la 60 de litrii. Deci cam pe acolo e si la tine. Ai sa observi ca prima liniuta (de sus) se va "duce" mult mai tarziu; o sa parcurgi mai multi km pana se va stinge prima liniuta decat in mod normal.
Comment
-
Originally posted by Bazilman View PostImi poate spune cineva care e capacitatea REALA a rezervorului de benzina???
Deoarece azi dimineata am fost sa fac plinul si grabit fiind am acceptat sa ma serveasca un angajat Petrom. Pregatisem 300 Lei dar in momentul cand am cerut plata mi s-a cerut...377 Lei. Pe moment nu am putut reactiona am platit si am plecat. Pe drum, mirat fiind, am incercat sa fac un calcul: 377 lei impartit la sa zicem 6.8 lei litrul (chiar nu am fost atent cat era pretul la cea de 99) reiese cam 55,5 litri iar eu in rezervor mai aveam prima liniuta plina. (CB arata un consum de 6,6 si o autonomie de inca 200 km)
Ma poate lamuri si pe mine cineva cati litri am avut eu in rezervor la momentul plinului? 55,5 la pompa + cca 10 l ai mei = 65 ???
Comment
-
Ți s-a părut doar. Aseară am facut plinul, cu o liniuță pe indicator. Exact 51 litri si mai intra( parca 160 km autonomie arata cb). Recordul la mine a fost de 64 litri cu becul aprins, autonomie pe cb 70km. Menționez ca e diesel mașina
Nu au cum sa te fure la pompa, cel putin la Petrom, pompele sunt verificate metrologic lunar. Știu asta de la prieteni care lucrează acoloMy Ride sigpic
Comment
-
Teapa. Se fura ca in codru. Si asta iti poti da seama cand alimentezi tu, in sensul ca in timp ce tii apasata maneta pompei, se simte cum baga intrerupt, cum baga aer. Iar daca te uiti pe ceas, contorul merge constant, pe cand jetul nu.
Mare atentie. Asta este motivul pentru care nu mai alimentez ever de la MOL dupa ce am patit asa la 2 alimentari consecutive de la ei.sigpic
Comment
-
Daca ai dubii iei un recipient marcat si pui in el. Sau chemi șeful de Stație sa îți prezinte verificarea metrologica a pompei. Eu am asistat la o faza de genul in care o cocoașă făcea mare scandal ca i-au intrat 58 de litri de benzina in logan. In final, au scost tot carburantul din rezervor si au constatat ca avea in jur de 65 de litri.
Nu iau apărarea nimănui si nu susțin ideea ca trăim intr-o Tara in care toată lumea e corecta. Zic doar ca lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum parMy Ride sigpic
Comment
Comment