Valorile care le ai pe mașină în momentul cumpărării și care, parțial, sunt trecute în CIV.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Producatorul nu e prost, dar este nesimtit ca sa nu zic mai mult. M-am plans pe forumul asta de nu stiu cate ori ca vreau sa cumpar jante aliaj pe 16" cu specificatii identice cu cele cu care a venit masina si nu gasesc. Asa ca au dreptate si oamenii sa se multumeasca cu ceva asemanator, eu in schimb, nu am facut-o si mi-am luat inca 4 jante identice cu cele cu care a venit masina pt anvelopele de iarna nu pt garantie ci pur si simplu pt ca vreau sa fiu corect.
Comment
-
Butonul stânga( geam spate) de pe consola, dacă mărești poza se văd si firele unde m-am legat. Am vrut la butonul dreapta dar nu reușeam să scot un papuc din mufă asa ca am trecut pe stânga.
Am mers ceva noaptea cu el ( undeva la 300km) si nu este deranjant, vezi lumina doar când te uiți la scrumieră, restul nu sti ca ai lumina acolo.
Comment
-
Deci o sa folosesc vara linistit et 35 pe 16 ca nu-i mare diferenta si daca la rusi nu-i problema atunci mare lucru nici la noi. In schimp spun sincer ca masina are o tinut de drum mai buna si un aspect mult mai ok mai ales din spate unde nu se mai vede asa o diferenta intre gabaritul masinii si distanta dintre roti. (Cum este cu originalele>>>)
Trimis de pe al meu SM-J710F folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by raducu38rar View Postbuna.
va rog o idee de unde pot cumpara becuri pentru proiectoare ceata h16 12v 19w.
Uite aici ceva interesant
sigpic
Comment
Comment