Cand am plecat spre Viena am alimentat la iesire din Cluj si aveam autonomie pe CB de ~1100km.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Acum 2 ani, pe cand eram inca cu SuperNova, cand am ajuns in Mamaia am oprit in statia Peco si am cerut sa mi se faca plinul, asa cum faceam in fiecare an ca sa imi iau de grija banilor de benzina. Numai ca nenea de la pompa a bagat benzina in stilul lui, pana la refuz. De acolo am mai mers 1-2 KM si am parcat. Pe la ora 16-17 cand ma odihneam dupa noaptea petrecuta pe drum si prima zi de plaja am fost sunat de la receptia hotelului ca imi curge benzina din rezervor. Imi cedase garniturile dintre busonul de alimentare si rezervor si cu acesta ocazie s-a busit si aceea supapa care regla presiunea din rezervor (celebrul muget de bou).
In 7 zile cat am stat in parcarea hotelului, am tinut o sticla de 5 litri taiata la jumatate sub masina in care colectam benzina picurata si pe care o aruncam la un canal. Aproximativ 20L."Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
Comment
-
Alimenta azi pana in gat , nu mai intra nici o picatura.
Am parcurs 30 km cu becul aprins.
Am profitat si de faptul ca azi au reducere de 80 bani pe litru le cea de 98.Attached Filessigpic
Comment
Comment