Click pe tabul "Logan" din header si o sa ai si linkul respectiv.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by devreg View PostCatalin S.: inteleg ca nici unu` dintre voi n-a inteles ca nenorocitu` ala mic astepta o spaguta dati-i, ma! dati-i vreo doua sute de la baietii aia care au tot timpu` bani pe stoc!
dati-i si spalati lumea de-un nemernic!
Comment
-
Originally posted by alinn28 View PostClick pe tabul "Logan" din header si o sa ai si linkul respectiv.
Sent from my Mi A1 using TapatalkI have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by valioglu View PostMultumesc, ai dreptate cu apologia, imi cer scuze ca am scris prea mult si nu foarte coerent.
...
Nici prin gand nu mi-a trecut sa ma leg de lungimea si coerenta textului... apologie inseamna o prezentare laudativa, nu neaparat prea lunga si incoerenta.„Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde
Comment
-
Originally posted by danut.benghiu View PostSa anunti daca se rezolva cu acel link, nici mie nu imi apare, decat cel pentru planul personalizat de intretinere [emoji853]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Daca folosesti Chrome sau Mozilla cat esti pe pagina de mydacia apasa Ctrl + F5.
Comment
Comment