Salut, programul rabla 2018 e valabil si la versiunea dacia logan prestige plus? sau doar la seria limitata plus (ambiance)?
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by dl_dr25 View PostO recomandare de presuri tavita se poate ? Cele de origine au cedat ( gaura la sofer în dreptul petalelor accelerație- frâna) dupa un an
Mulțumesc
Le am de doi ani și arată că noi.
Originally posted by RaduWra View PostSalut, programul rabla 2018 e valabil si la versiunea dacia logan prestige plus? sau doar la seria limitata plus (ambiance)?
Comment
-
Recomand si eu presurile de mai sus.
Imediat ce am ridicat masina de la dealer,am dotat-o cu aceste presuri.Dupa aproape 2 ani inca arata impecabil.Last edited by Old Driver; 21 March 2018, 21:02.Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic
Comment
-
-
Eu am probat în vară modelul de mai sus de presuri, dar nu picau bine nici cel de la șofer și nici pasager spate. Oare să fie o diferență între modele ( 2013 până în 2017, după 2017 alt model ) ? Sau era ceva aiurea la ce am incercat eu ?
Mulțumesc pt recomandări
Comment
-
Cei care vand carenaje spate pt dacia au si presuri tip tavita foarte calumea, dar costa 300 lei. Eu le am de 2 ani si sunt cele mai bune ce le-am avut pana acum.
Comment
-
Originally posted by Fanez View PostCele mai proaste sunt cele "de origine". Incearca pe auto100.ro sau asa ceva.
Atenție!
Dacă vă hotărâți să luați de acolo și pentru că tăvițele sunt prezentate în raft la "sul", prinse cu ceva banda adezivă de jur împrejur, cereți vă rog să verificați ștanța după care au fost concepute, să nu care cumva să vă dea din greșeală de Logan 1.
De fapt uitați-vă să fie pentru modelul solicitat deoarece nu numai că nu scrie pe eticheta lipită pe ele dar nici nu prea se pricep băieții (deși periodic au pachete promoționale de servicii Dacia).
Comment
-
Originally posted by Fanez View PostCele mai proaste sunt cele "de origine". Incearca pe auto100.ro sau asa ceva.
@Catalin S. tot de la Norauto am luat si eu, Botari parca, evident baietii nu aveau habar daca se potriveste sau nu. Insa eram cu masina acolo si intai l-am incercat si pe urma l-am platit Ca si calitate nu m-a dat pe spate, adica am avut mult mai bune insa e ok. Parca 70 de Ron am dat pe el.
Comment
-
Pe mine m-a costat vreo 60 lei cu tot cu un brăduț, dar asta pentru că aveam ceva puncte de loialitate adunate la ei.
Cât despre calitate, am văzut unele proaste rău de tot, în gen... dacă îți puneai mintea să le rupi ca pe o foaie de hărtie, acestea crăpau... Aveai impresia că au fost ținute la soare 10 ani. Așa că tăvița asta de la Norauto, deși este cam lucioasă pentru gustul meu, pare destul de "țapănă".
Comment
-
Covorase de origine cu marginile inaltate, aparute de ceva timp pe site-ul Dacia, la sectiunea Accesorii Dacia.
Cod pentru Logan / MCV - 8201621053
Cod pentru Sandero - 8201621046
Marginea respectiva chiar e margine de data asta ( am deja setul pe masina, dupa cum am spus, de ceva timp ). Nici nu se compara cu jegurile originale de cand a aparut Logan II. Cauciucul e destul de maleabil si bun calitativ
Comment
-
Tot pe alea de pe site le-am primit si eu din vara anului trecut prin Meridian, de asta zic ca mi se par ok. Nu stiu care sunt cele de "origine" proaste dar eu pe astea le-am primit de la Meridian si sunt ok.
Catalin S. , da click dreapta pe poza si deschide intr-o noua fila
Comment
Comment