Doar CLiP. Pui o poză cu mufele și vedem
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Ma "dispera" chestia cu spd vol, sa nu fie la un logan prestige 2017 legat acel fir, nici la logan laureate cu medianav?
Am incercat si cu loudness dezactivat, reset, si nimic, nu creste volumul. Ori nu fac eu ceva bine. Ai rog pe cei la care le functioneaza, se poate un filmulet cu functionarea acestei optiuni, sa imi fac o idee cum ar trebuii sa fie, cum creste volumul.
Comment
-
C.Mike, pe pagina anterioară am specificat că eu folosesc opțiunea cănd pun muzică de pe telefon, deci activez Media care după ce recumoaște telefonul, bagă muzică în boxe...
...dar voi încerca mâine să fac un filmuleț, deși nu știu cu ce mână să țin telefonul, cu ce mână să țin volanul și cu ce mână să schimb vitezele ca să vezi în timp real, pentru că nu am mai multe camere la îndemână.
Voi încerca totuși.
Comment
-
Da, 5-ul este enervant. Cred ca 3 sau 4 sunt mult mai ok. La 1 și la 2, hmmm, este insesizabil.
Cât despre creșterea bruscă a volumului, eu am observat-o și în oraș dar pe porțiuni libere de drum și la viteze relativ mici. Pe autostradă te mai fură un pic și zgomotul de rulare astfel că nu îți poți da seama cum stă treaba.
Comment
-
Astazi am schimbat prezoanele, am mai gasit doua duse. Recomandarea este daca se schimba prezoanele ( de la Stan patitu ' ) sa fie originale 20180413_103951.jpg
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Catalin S. View Post
...dar voi încerca mâine s fac un filmule, dei nu tiu cu ce mân s in telefonul, cu ce mân s in volanul i cu ce mân s schimb vitezele ca s vezi în timp real, pentru c nu am mai multe camere la îndemân.
Voi încerca totui.
Comment
-
Astazi am montat rotile de vara.
Placutele sunt cele de mai jos (stanga - poza 1, dreapta - poza 2). Am parcurs 31 000 km. Ce spuneti, mai merg? Eu simt la pedala ca s-a marit apasarea pedalei, iar mereu, la prima deplasare cu masina intr-o zi, aud un fel de harsait atunci cand franez, insa dispare dupa primele 2 franari.
Comment
Comment