Eu as zice ca arata mai bine cu cele argintii.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by stoicanu View PostAm bare de origine de cand este masina
Am pus pe ele si peste 100 kg si nu am avut probleme
Dupa 5 ani arata ca in prima zi
Daca alegi varianta targ ai grija sa iei acelas model
Mai sunt unele cu o talpa de sprijin pe plafon cu care risti sa il îndoi
Am vazut un caz la un logan nou
Comment
-
Originally posted by dl_dr25 View PostSunt in dilema si nu stiu daca sa schimb sau nu si cer parerea aici. Este vorba de capacele de janta, daca sa merg pe cele cu negru sau este mai ok sa le las pe cele care sunt acum ?[ATTACH]524734[/ATTACH][ATTACH]524735[/ATTACH][ATTACH]524736[/ATTACH]
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Ia spune, te-am nimerit cu descrierea de ieri sau nu? Zii...
În legătură cu capacele, dacă nu ai negru pe mașină, hmmm, nu are rost să le schimbi. În cel mai bun caz (exceptând pe cele de acum, argintii), poți pune albastre precum mașina. La fel și la prezoane... încearcă pe albastru. Ține de "echilibru". Cât despre culori, cred că găsești la Stoyk pe Șos. Fundeni toate nebuniile. Am văzut chestii pe acolo când mi-am luat jantele.
Sau mai bine lasă-le așa, argintii!
Comment
-
Originally posted by dl_dr25 View PostSunt in dilema si nu stiu daca sa schimb sau nu si cer parerea aici. Este vorba de capacele de janta, daca sa merg pe cele cu negru sau este mai ok sa le las pe cele care sunt acum ?
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by dl_dr25 View PostOk multumesc pt pareri, raman la clasic.
@catalin poate ai avut dreptate
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Mă refer la cele de aici. Dacă da, s-ar putea ți le răscumpăr eu... Cred că s-ar potrivi la Albă Ca Zăpada mea...
Comment
-
Senzorii OEM, ăia din fabrică cu buton lângă joystickul de oglinzi sunt Valeo. Reprezentanța montează kitul agreat Dacia - Directed cu afișaj led, complet diferit de cel OEM.
Cel OEM nu se compăra cu cele after market, indiferent de preț.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment