If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Imi dau si eu cu parerea, ca tot romanul, fara sa n-am nici cea mai mica idee ). Oare este un orificiu care ajuta la eliminarea potentialelor gaze acumulate prin agitarea/incalzirea combustibilului in rezervor?
Repet, n-am nici cea mai mica idee daca exista asa ceva.
Prin gaura mare toci banii sub forma de benzina, prin aia mica probabil iti bagi...nemultumirele
Serios vorbind, dupa ce am analizat gaurica, n-am nici cea mai vaga idee.
Probabil e supapa aia prin care ies vaporii când e rezervorul (aproape) plin și vara, din cazua caldurii, se produc si mai multi vapori. Cel putin asa stiam eu...
M-am uitat si eu dupa bara aia stabilizatoare, se pare ca la mine este.Interesant ca se poate fara(dubios).
Acum ma uit dupa gaura de la buson, Catalin vine mereu cu teme de casa(curiozitati) :-)). Uite asa mai invatam una alta... tot asa si la mai bine !
Intrebare: este posibil la 40.000 de km sa apara jocuri la directie? Ideea este ca atunci cand stand pe loc, cu viraj maxim daca plec putin mai brusc simt un fel de trepidatie sau un fel de balans ciudat...poate fi cazul unei programari la dealer?
Eu nu vorbesc de roti bracate la maxim, ca...na uneori e nevoie sa poleci si din pozitia asta, dar de ce brusc? Ti se pare o pozitie care sa impuna o astfel de plecare? Ce se intampla, e raspunsul masinii la agresivitatea ta.
Ce sa faci la dealer? Sa-ti arate el cum trebuie sa pleci in astfel de situatii?
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Ma refeream la o intoarcere brusca a masinii, te asiguri, trafic destul de agitat iar cand prinzi momentul demarezi putin mai tare, nu faci asta finut, la situatia asta m-am referit
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment