Sper....m-am cam saturat de bembeuri cu jante aurii....
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Deci, deja se aplica, ceva pe principiul : intra in vigoare din mai, dar se aplica de la 1 ianuarie..
Mai exact, am un prieten ce a facut ITP pe 12 ianuarie 2018, la o masina fabricata in iunie 2006..si timbrul a fost pus pe 1 an pentru ca deja se considera ca are 12 ani..daca stia, mergea in decembrie..
Pe de alta parte, eu am masina cumparata DE NOUA la sfarsitul lui octombrie si am inscris-o in ianuarie, aproape cand au expirat cele 90 zile de numere rosii.
Certificatul l-am primit cu valabilitate ITP 3 ani, calculat din ianuarie 2018,data inscrierii, adica prima verificare va fi in 2021..iar masina apare cu prima inmatriculare 2018 (desi e fabricata in 2017, repectiv sfarsitul aprilie 2017).
Acum sa dea Domnul sa fie verificarile pe bune, ca s-au umplut drumurile de rable/pericole publice..
Comment
-
Originally posted by RaduWra View PostSalut. Gata s-a terminat cu rabla? Vad pe site-ul dacia ca nu mai apare niciun discount in special la SL PLUS. ?
Discounturile se acordă de regulă la mașinile aflate pe stoc, nu la (pre) comenzi.
La cât de mare este cererea de Dacia, ei sunt asigurați că vor vinde 100%.
Comment
Comment