If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Păi asta spuneam și eu (vezi antepenultima postare).
La "liber", fără Rabla, anul ăsta (tot în februarie, ce coincidență!) am avut și eu discount undeva la 550 euro, de unde deducem că cea mai bună perioadă de achiziționat Logan este în februarie și fără Rabla, evident...
De obicei discountul se face la mașinile de pe stoc care sunt fabricate cu câteva luni în urmă și din diverse motive nu și-au găsit proprietar. În cazul meu cumpărătorul a avut discount undeva la 2500e cumulat (voucher rabla, mașina mai veche in stoc adică fabricata aprilie si facturată noiembrie, precum și un discount suplimentar de 5-7 pt angajat Dacia sau făcând parte din rețea care beneficiază de acest discount suplimentar) si ca rezultat a castigat vreo 700-800e din care eu 1700e fata de prețul de catalog la dealer.
În zona Pitesti-Mioveni-Campulung se practică această metodă pentru că sunt foarte mulți care lucrează la Dacia si au discounturi suplimentare de unde si aceasta practică și câștiguri frumușele
Last edited by augustus8186; 20 May 2018, 12:00.
Reason: Automerged Doublepost
Eu in iulie cand am luat masina am avut aprox 1.400 de euro din Rabla si 600 de euro discount de la dealer, in total 2.000 de euro. Dealerul a fost Euromotor din Brasov
Baieti.... am si eu o intrebare..ma poate ajuta cineva cu urmatoarea informatie.. Ce tip de folie pot sa folosesc pe geamurile laterale (FATA/SPATE).. ma intereseaza parametrii oficiali RAR.
Pe lateralele spate si pe luneta poti folosi orice marca de folie care este omologata de RAR. Nu conteaza transparenta, poti pune chiar si cu 5% transparenta.
Pe lateralele fata se pune folie ceramica tot omologata de RAR dar trebuie avut grija ca transparenta din fabrica a geamului + transparenta foliei (care chiar daca pare transparenta are un anumit grad de opacitate) sa fie de minim 70%. Trebuie ca montatorul sa fie autorizat RAR si sa aiba aparat de masurat transparenta si trebuie sa treaca transparenta pentru toate geamurile infoliate pe hartia primita pentru ca o sa ai nevoie de ea la ITP si la controalele din trafic.
De retinut: folia ceramica asa-zis transparenta care se poate pune pe fata este similara ca si protectie termica cu folia neagra care se pune pe spate.
Eu am pe fata Fusion cu transparenta 86% iar la masuratoare a iesit 73 sau 74%. Pe hartia de la el scrie 70%.
Pe site la RAR gasesti o lista a montatorilor din judetul/localitatea ta iar la fiecare scrie pentru ce operatii este autorizat.
Ma bate gândul sa schimb agregatul din dotare, ma uitam pe site la dacia și am văzut următorul optional - ROU01 sau 1234Y(nu e optional da e acolo), știe cineva ce înseamnă ca nu vad nicăieri explicație.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment