If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Chiar sunt curios ce alternative de resetare exista in afara de reprezentanta.
Pt ca la un moment dat,daca nu il resetezi,se mai aprinde si un martor in bord. Ceea ce e enervant.
Nu e deloc ciudat și Dacia nu te obliga sa mergi in reprezentanța ci la service. Poți să schimbi uleiul și la service-ul din cartier. Numai să aibă și calculator sa îți reseteze reminderul. Poți chiar să mergi și doar să plătești ștergerea reminderului...așa românește
Masina mea ( martie 2017) a venit fara km pana la revizie, la primul drum la service ( revizie ) Dacoserv Militari mi-au activat si aceasta obtiune si cred ca acum pot sa resetez eu intervalul de service. Dar mai multe detalii pe maine cand am drum la t0rqemada. 20180610_114403-COLLAGE.jpg
Într-adevăr, e puțin ciudat. Sa zicem că acum , cat e în garanție, se merge cu mașina atunci când trebuie la revizii, in reprezentanța Dacia, insa ce se întâmplă după?!
Cum zice și cyrusmddd, daca dorești să-ți schimbi uleiul singur, că nu e cine știe ce, cum se resetează acel reminder?
La mine s-a resetat simplu din maneta nu trebuie niciun calculator.De fapt scrie si in manualul de utilizare la calculator de bord (4/6).
"Reinitializare: pt a reinitializa autonomia pana la schimbul de ulei, apasati aproximativ 10 secunde fara intrerupere pe tasta de resetare a afisajului pana la afisarea continua a intervalului pana la schimb de ulei."
Buna seara. Nu stiu daca se incadreaza aici, dar am gasit un singur topic de prin 2014, asa ca am zis ca aici ar fi mi ok, daca nu, cu scuzele de rigoare o sa rog sa fie mutat.
Intrebarea este: ce sunt furtunurile din poza? Au lichid de racire pe ele, din care se mai pierde pe la robinetul (sau ce e) din dreapta. Se schimba greu? Pare a fi un T de plastic acolo, iar lichidul curge pe la imbinarile lui cu furtunurile de cauciuc. Are cineva un cod de produs, eventual? Masina e Logan 2, 0,9tce, 2014.
Multumesc mult.
Aha... Multumesc. La care se adauga si completarea lichidului de racire... Da' asta deja e mizilic.
Capetele alea de furtun nu pot fi stranse cu niste coliere pana ajung eu la reprezentanta?
Ok, mersi. O sa ma duc la reprezentanta. Sper sa nu faca galagie aia pe acolo... Acu' sa vad pe unde e contractul ala, scrie ceva de faptul ca ultima revizie nu am fcut-o la ei si pierd garantia cumva?
Asa stiam si eu, da' am ratacit contractul... Bafta mea, mai aveam vreo 6 luni de Extenso. M-a mancat in trei litere sa schimb placutele de frana singur...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment