Poti lipi cateva bucati de banda din aceea adeziva de velcro. Partea de nylon. Va adera la mocheta masinii. Sau cumperi bumbii si ii prinzi pe mocheta unde vrei tu. Sunt modele cu un surubel. Mie mi se pare importanta doar la sofer.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by danut.benghiu View PostSi pe mine ma deranjeaza acest aspect, cel putin la presurile din spate, cel din dreapta soferului oricum este mai mare si se deplaseaza mai greu...:-(((
Am lipit o bucata de scai/arici(vre-o 5cm) pe verso-ul covorasului auto folosind
teroson VR 5000,dupa ce,in prealabil,am curatat cu smirghel acea portiune de 5cm(pentru aderenta mai buna).
Acum cele 3 covorase nu mai aluneca pe mocheta podelei masinii.
Nicu
Comment
-
Originally posted by valioglu View PostPoti lipi cateva bucati de banda din aceea adeziva de velcro. Partea de nylon. Va adera la mocheta masinii. Sau cumperi bumbii si ii prinzi pe mocheta unde vrei tu. Sunt modele cu un surubel. Mie mi se pare importanta doar la sofer.
Comment
-
Si la voi cand dati de stropitoare pe parbriz de nefolosire nu iese din prima? Dau o data, nimic, a doua oara incet, a treia oara iese puternic (normal). Cateodata mai iese o bula de aer dupa ce nu mai dau.
Probabil e ceva normal pentru ca nu sta lichidul pe furtun pana in varf...
Comment
Comment