Capacul rotii de rezerva nu are maner, in loc de maner e doar o gaura, iar zgomotul e puternic in habitaclu, ne se aude infundat ca din portbagaj. Senzatia a fost ca atinge ceva tablia de sub luneta, ca nu e inzavorat corect spatarul la bancheta si vibreaza, dar zgomotul apare si cu, si fara pasager in spate. Cred ca e ce a zis Torq, o sa verific week-end-ul asta cu atentie, sper sa rezolv.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
M-am intors de la bricolat. Sa incep cu inceputul: dupa mai multe teste (ciocanit in diverse piese, mers cu bancheta spate coborata) m-am convins ca sursa zgomotului o reprezinta piesa de plastic ornata cu mocheta care se afla sub luneta, pe polita spate. E construita dintr-o singura bucata de plastic suficient de rigid incat sa zornaie. Sursa zornaiturilor o constituie un punct de contact mecanic cu o piesa din caroserie. Dedesubt punctele critice le reprezinta protuberantele formate de balamalele portbagajului si rola centurii de pe centru. Le-am izolat cu burete care se pune sub parchetul melaminat, dar zornaitul era tot acolo. Am identificat ca urmatoarele zone cu probleme colturile tabliei dinspre marginile exterioare ale lunetei, motiv pentru care am indesat tot niste burete pentru parchet intre tablie si luneta. La urmatorul test drive au disparut zgomotele. E liniste. Sunt un pic dezamagit pentru ca urmatoarele zone pe care voiam sa le izolez erau punctele de contact ale tabliei cu ornamentele de plastic care imbraca pe interior stalpii C si apoi zona unde rama care delimiteaza stopul central de frana poate atinge luneta. Nu a mai fost nevoie. Multumesc pentru sugestii, sper ca experienta mea sa fie de ajutor si altora.
Comment
-
Originally posted by danut.benghiu View PostComputerul de bord iti arata presiunea in pneuri?
Originally posted by t0rquemada View PostE vorba de ceas, odo, jurnalier, SET TP, revizie (când intri în ultimii 1500km)
Comment
-
Am primit și eu recent o rechemare la al meu logan diesel in service privind modificarea la norma de poluare (6b cred).
Aveți idee, se merită sa merg sau sa o las cum este de când am luat-o? Pentru cine a fost la ei, se simte vreo modificare la cum trage masina sau alte schimbări in bine sau rău?
Comment
-
Modificarea se face automat la prima vizita in reprezentanta. Adica poti doar sa amani momentul. Daca nu vrei sa se intample trebuie sa nu mai duci vreodata masina in reprezentanta (valabil si pentru urmatorii propietari ai masinii, daca o sa fie cazul!). Posibil ca in viitor sa ai probleme la ITP daca nu faci update-ul.
Comment
Comment