afirm si eu spusele lui stoicanu, calcar e ala suta la suta de la apa. Am avut si eu de foarte multe ori si in cele din urma dispar dupa ceva timp
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Acele pete sunt rezultatul a doi factori, am mai patit-o si eu, din neglijenta:
Soare puternic, apa dura (calcaroasa)
Atunci cand nu stergi rapid acea apa de pe masina, imediat dupa spalare, fiind si soarele arzator, apar acele pete urate...Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Am spălat pe o porțiune cu șampon, am șters cum spui,petele persistă. Ce e oxy?
Părerea mea e că soluția de spălat fiind soare s-a uscat pe mașina, fiind pete de detergent.
Originally posted by alex1ioan View PostOameni buni, mă confrunt cu o problema delicata. Am spălat mașina la o spălătorie rapidă și în urma acestei operații am rămas cu niste pete albicioase după uscare. Am incercat sa o spăl pe o porțiune acasă, dar petele persista. Daca insiști cu degetul pe pata, dispare dar cu greu. Culoarea este gri comete. Ce sa fac, va rog un sfat?
Comment
-
Atunci intr-adevar este neplacut. Iti ramane doar speranta ca vor dispare in timp, cum spun ceilalti. Eu n-am patit asa ceva la nicio masina, indiferent unde a fost spalata. Toate urmele (pete, scurgeri) aparute ulterior le-am sters imediat extrem de usor fie ea vopsea metalizata sau nu. Masini personale am avut doar albe, cea de acum fiind prima argintiu metalizat. Este adevarat ca nu o spal decat dimineata sau seara si doar la umbra.
O spal la self doar daca este extrem de murdara, dupa drumuri facute prin noroaie sau iarna, din cauza substantelor imprastiate pe drumuri. In rest, furtun, sampon sau sapun lichid (primite cadou de la farmacie), bureti, doua galeti si carpe din bumbac. Obligatoriu cu bureti inveliti in fibra si exclus orice fel de perie, indiferent cat de fina ar parea la atingere.
Ultima data am luat un buretel cu silicon pentru pantofi si i-am dat pe toate partile negre din plastic si pe chedere.
Comment
Comment