Da, eu ma abonez cu 4 buc.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
-
Și-a făcut de lucru, da, însă ce e mai important... ați uitat să-l sfătuiți să se pună bine cu racheții și cu vameșii. Nu de alta dar nu cred că-i va fi ușor să treacă în Ro cu atâtea carene.
Ori să închirieze un Kalașnicov pe perioada șederii și să-l țină la lunetă precum caschetele unor snobi de polițiști români .
Am fost și eu cândva pe acolo de am crezut că "West-ul sălbatic" e mic copil iar John Wayne și Winnetou erau copii de grădiniță.
Comment
-
Astazi am primit prin posta o oferta de reinnoire a contractului de asigurare RCA, aceasta fiind activa inca la ASIROM. Ideea e ca, avem o diferenta semnificativa de pret ,aproape dublu.
Stie cineva, s-au scumpit in asa hal in ultima vreme? ......cer scuze daca mi-a scapat stirea.Last edited by alex1ioan; 4 October 2018, 13:57.
Comment
-
-
Cer scuze, revin cu informatie calda, dupa ce am coborat la masina sa ma conving, ma rodea rau curiozitatea....
-asigurarea a fost facuta in aprilie 2018 la achizitia masinii , bonusul a fost transferat,B8, pret pe 6 luni, atunci, 140 ron pt 1.0 sce.
-noua oferta cu bonus inclus pe 6 luni este 210 ron cu DD.
Scuze inca odata, dar si 70 ron nu sunt de neobservat. Scrisoarea este trimisa de insusi Asirom Vienna Insurance Group SA
Pe 12 luni, vechea era 275, cea noua din oferta 413.
Comment
-
DD-ul reprezinta 20 ron.
Oricum, scumpirea e destul de substantiala, parerea mea.
Originally posted by alex1ioan View PostDD-ul reprezinta 20 ron.
Oricum, scumpirea e destul de substantiala, parerea mea.
Comment
-
Nu ai avut si tu inspiratia sa iei masina pe numele cuiva mai in varsta masina? Nu de alta dar si eu tot 29 de ani am dar o iau pe numele lui taica-miu.
Comment
Comment