Bun.. Mulțumesc pentru sfaturi.... Deci iau de-ala de se agață de oglinda iar...
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
@andu: ma gandeam si eu la asa ceva. Azi am luat ceva ieftin
Pentru ceilalti curiosi: la L2, cu aeratoare dreptungiulare NU SE POATE PUNE ODORIZANT LICHID pentru ca ar trebui sa stea inclinat, ceea ce contravine instructiunilor de pe eticheta!
Comment
-
Eu am avut aproape un an asa ceva prins de aeratoare. Dar atentie la dirijarea stanga dreapta ca lovesc lamelele interne in el si se desprind(patita, dar rezolvat la scoaterea medianav pt montaj amplificator). E normal sa le montezi mai jos pt ca aerul sa circule pe unde trebuie prin odorizant. Si da atunci se sprijina sub aerator. Si apropos lichidul ala chiar strica plasticele, probat de sotie pe suzuki[emoji55]
Trimis de pe al meu SM-J710F folosind Tapatalk
Comment
-
Oricum, nu stiu daca are vreo importanta dar sa stiti ca acele odorizante nu sunt facute din petale de flori ci din niste chimicale care numai bine nu va fac, mai ales celor cu copii. Cunosc persoane cu astm care nu suporta deloc odorizantele.
Nu am folosit niciodata.
Comment
-
Eu folosesc acest odorizant si m.i se pare cel mai ok dintre tot ce am incercat pana acum...https://kifra.ro/shop/parfum-auto/parfum-auto-pacco/
Comment
Comment