If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dupa montajul instalatiei GPL nu mai indica cum trebuie nivelul de carburant, in loc sa scada, creste...
Cei de la reprezentanta au zis ca au montat acel emulator.
Care sa fie buba?
Am nevoie de (pentru montarea modulelor impuls cu închidere/deschidere geamuri din telecomanda) ieșirile din uch impulsuri închidere/deschidere pentru Sandero 0.9 tce an de fabricație 2016 . Uch-ul e produs de continental. Mulțumesc pentru orice răspuns.
La mine lipsește meniul cu km pana la revizie și ora.
Ora este afisata doar pe player/medianav (la medianav ai optiunea de afisare ora automata transmisa de GPS). Nu iti indica Km pana la revizie, cu app 0 luna/1000km inainte de revizie, la punerea contactului iti apare in bord o atentionare. Daca depasesti perioada/nr de km, ti se aprinde si martorul portocaliu de atentionare.
Ora este afisata doar pe player/medianav (la medianav ai optiunea de afisare ora automata transmisa de GPS).
Hmmm.....
Cum de nu am văzut ora pe player....?!
La mine este pe afișaj de pe bord.
Ora apare după „setup„ senzori pneuri.
Se setează prin apăsarea lungă a butonului de defilare meniu CB (ăla care e).
Last edited by anduvirgil; 15 November 2018, 12:14.
La mine este afișată ora doar pe medianav.
În bord după resetare senzor roti urmează km totali.
În fine, nu ma deranjează acest lucru, doar ca tot am văzut la alții ora în bord.
Am nevoie de ajutor (pentru montarea modulelor impuls cu închidere/deschidere geamuri din telecomanda) ieșirile din uch impulsuri închidere/deschidere pentru Sandero 0.9 tce an de fabricație 2016 . Uch-ul e produs de continental. Mulțumesc pentru orice răspuns.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment