If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
6-700 lei ...Bucuresti si imprejurimi...cu piese de acasa scade pe la 450 lei
Astazi am comandat piesele..218 lei - piese Dacia si ulei elf SXR 5w40. Aceleasi piese de schimb la service erau in jur de 500 lei.
Salut prieteni! Am o întrebare! Logan 2 (2016) - la ce înălțime ajunge cu barele de sprijin a unui portbagaj? ( portbagajul cc. 350-400 litri, unul normal, probabil înălțimea lui va fi 35-40 cm) deci, în total cu portbagaj cu tot depășește 2,1 m?
Intrebare pt. cei cu TMPS direct, a schimbat cineva senzorii de presiune anvelope pana acum, pe motiv de baterie ? Eram curios cat rezista.
Si alta intrebare, pt. cei cu 0,9 TCE euro6 si S&S, a schimbat cineva bateria masinii pana acum?
Eu am bateria de fabrica ,de pe masina de 5 ani si aproape 70000 km, si încarcă fără probleme
peste 5 zile imi expira garanția de 5 ani, si ma gândeam sa ma duc in reprezentanta sa o verific inainte sa expire
vroiam sa intreb la ce sa ii zic mecanicului sa fie atent, sa verifice, sa nu fie vreo componentă care sta sa cedeze si sa pice dupa expirare
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment