If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
In mers e de interes. Dar atentie la condus, cu telefonul in mana si mana pe cotiera...si cu ochii pe telefon ? Apeleaza mai bine la un copilot.
(V. Ponta o fi disponibil ?)
Stie cineva cati db sunt in logan 2 motor de 1.2 la relanti, 50km/h , si 100 km / h?
intreb deoarece vreau sa măsor db , între o masina stok si a mea , fiind insonorizanta
am observat ca la radio dau volumul mai încet decât inainte pentru a auzi la fel de bine
In mers e de interes. Dar atentie la condus, cu telefonul in mana si mana pe cotiera...si cu ochii pe telefon ? Apeleaza mai bine la un copilot.
(V. Ponta o fi disponibil ?)
Am specificat clar ,
am măsurat la modul acela doar la relanti, nu în mers
Mulțumim. Din grafic apare că motorul 0.9 TCe este cel mai silențios dintre toate (odată cu creșterea vitezei).
Dupa semnatura ai in posesie doua motorizari.
Poti confirma ca 0.9 este mai silentios decat 1.6 la orice viteza ? Din tabel asta rezulta, pentru orice viteza. Evident, comparatia are sens doar in conditii similare de drum si incaltari. Lasam nivelul diferit al insonorizarii, masinile fiind de generatii diferite.
Da, pot să spun că este mai silențios. Doar că am izolat cele două mașini, iar la 0.9 TCe se simte mai mult că este mai silențios. Dar nu este o diferență foarte mare.
Hello,
Stie cineva cum se pot regla duzele pentru spalare parbriz? In manual e descrisa metoda clasica (cu ac) doar ca incercarile mele nu par sa dea roade. Mentionez ca sunt tip perdea.
De cand am luat masina stropesc prea sus, ajunge si pe luneta.
Deci ... dai talpa si pe la 90-100 km/h actionezi stropitorile. Drept in centrul tintei. Fara gluma, ori sunt reglabile dar trebuie o forta mai mare, ori se considera ca e perdea si atunci zona de stropire e suficient de mare incat sa acopere si parbrizul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment